NARKOGÜÇ-37 OPERASYONUNDA 156 KİŞİ YAKALANDI

NARKOGÜÇ-37 OPERASYONUNDA 156 KİŞİ YAKALANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya X hesabından duyurdu. Sokak satıcılarına dönük operasyonda 156 kişi gözaltına alındı.

İstanbul ve Bursa’da “Sokak Satıcısı” olarak tabir edilen uyuşturucu ve uyarıcı madde satıcılarına yönelik yapılan "NARKOGÜÇ-37 Operasyonunda" 156 şüpheli şahıs yakalandı.


İki ilde yapılan operasyonlarda toplam 156 şüpheli yakalanırken, Bursa'daki operasyonda daha önce işlenen narkotik suçlar nedeniyle hakkında 8 yıla kadar kesinleşmiş hapis cezası olan 58 şüpheli de yakalandı.

Bursa ve İstanbul'daki operasyonlarda;

116.500 adet uyuşturucu hap, 42 kg uyuşturucu Bonzai (istanbul), 2 kilo 750 gram Bonzai (Bursa), muhtelif miktarda skunk, 10 kilo 202 gram metamfetamin, muhtelif miktarda esrar, muhtelif miktarda eroin, muhtelif miktarda kokain, 7 adet tabanca, 1 adet otomatik tabanca 3 adet tüfek ve çok miktarda döviz ile TL ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonu, X hesabından yaptığı paylaşımla da duyurdu.

 

İstanbul ve Bursa’da “Sokak Satıcısı” olarak tabir edilen uyuşturucu ve uyarıcı madde satıcılarına yönelik yapılan "NARKOGÜÇ-37 Operasyonunda" 1️⃣5️⃣6️⃣ şüpheli şahıs yakalandı❗

Aziz Milletimiz bilmesini isterim ki; Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye… pic.twitter.com/6bnwZVKqSc

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) November 23, 2023

 



Anahtar Kelimeler: NARKOGÜÇ- OPERASYONUNDA YAKALANDI