Tarih: 28.12.2020 06:06

Narlidere'nin kurslarina büyük ilgi

Facebook Twitter Linked-in

Narlidere Belediyesi tarafindan, vatandaslari kültür ve sanat etkinliklerine yönlendirmek amaciyla açilan hobi kurslari bu yil da büyük ilgi gördü. Geçen yil 12 olan brans sayisi, bu yil 18’e çikarildi, kursiyer sayisi bin 30’a yükseldi. Baskan Ali Engin “Vatandaslarimizin, kültür- sanat aktiviteleri ile yeteneklerini gelistirmesi için açtigimiz kurslara ilginin büyük olmasi mutluluk verici” dedi.

BRANS SAYISI 18’E ÇIKARILDI

Kültür ve sanat etkinlikleri ile kis aylarina renk katan Narlidere Belediyesi, bu yil kurs sayisini 12’den 18’e çikardi. Basta Resim, Koro, Türk Sanat Müzigi, Keman, Piyano, Bale ve Tiyatro olmak üzere açilan kurslara bin 30 kursiyer kayit yaptirdi. 7’den 70’e tüm Narliderelilerin gösterdigi ilgi mutluluk yaratti. Narlidere Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi’nde verilen kurslar için 238 30 01/ 1501 numarali telefondan detayli bilgi alinabilecegi belirtildi.

“TÜM VATANDASLARIMIZ DAVETLIDIR”

Narlidere Belediye Baskani Ali Engin "Narliderelilere her alanda firsat esitligi saglamak için çalisiyoruz. Bu amaçla, hem kültür sanat hem de hobi kurslarimiza ilginin büyük olmasi mutluluk verici. Tecrübeli hocalarimizla, güvenli ortamlarda açtigimiz kurslara tüm vatandaslarimizi davet ediyoruz" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —