Tarih: 28.12.2020 06:06

Narlidere'ye 2 kilometrelik bisiklet ve yaya yolu!

Facebook Twitter Linked-in

Narlidere’de bisiklet kullanimini artirmak ve kent içi ulasimda alternatif yaratmak için çalismalar yürüten Narlidere Belediyesi, orman ve denizi bütünlestirecek “Yürüyüs ve Bisiklet Yolu” projesinin startini verdi. Baskan Ali Engin “2 kilometrelik güzergah, ilçemizin en merkezi noktalarindan geçecek. Hem bisiklet sürmeyi hem de yürüyüsü tesvik edecegiz. Orman ile sahili bu proje ile birlestirecegiz” dedi.

KENTI BOYDAN BOYA SARACAK

Kent içinde bisiklet kullanimini yayginlastirmak ve farkindalik yaratmak için çalismalar yürüten Narlidere Belediyesi, kenti boydan boya saracak Bisiklet ve Yürüyüs Yolu Projesini baslatti. Deniz ve ormani birlestirecek olan proje Çamtepe ve Narli Mahallelerini kapsayacak. Ali Onbasi Deresi, Çelebi Sokak civari, Malatyalilar Dernegi önündeki meydan, Yukari Köy ve Pazaryerini izleyecek güzergahta, bin 900 metre bisiklet yolu, bin 300 metre yaya yolu yapilacak.

BAHARDA TAMAMLANACAK

Güzergah boyunca, modern bitkilendirme ve aydinlatma çalismalari yapilacak. Zeminin yani sira, kaldirim ve bordürler yenilenecek. Araç yollari ve park alanlari yeniden düzenlenecek. BISIM istasyonlari konacak. Yapimina  baslanan proje, bahar aylarinda tamamlanacak.

“ORMAN ILE SAHIL BIRLESECEK”

Narlidere Belediye Baskani Ali Engin “Narlideremiz için güzel ve keyifli projeler üretmeye devam ediyoruz. 2 kilometrelik güzergah, ilçemizin en merkezi noktalarindan geçecek. Hem bisiklet sürmeyi hem de yürüyüsü tesvik edecegiz.

Projenin tamamlanmasiyla birlikte, Narliderelilerin sokakta daha çok vakit geçirmesini ve ilçeye olan aidiyet duygusunun artmasini hedefliyoruz. Orman ile sahili bu proje ile birlestirecegiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —