Tarih: 03.03.2021 21:31

Normallesmeyle beraber kahvehanelerde oyunlar serbest mi

Facebook Twitter Linked-in

OYUN OYNAMAK YASAK

Bakanlik, yurt genelinde saat 07.00-19.00 arasinda açik olabilecek kahvehaneler ve kiraathanelerle ilgili yaptigi bilgilendirmede su ifadelere yer verdi:"Düsük, orta ve yüksek risk grubunda bulunan illerdeki kahvehaneler, kiraathaneler, çay ve kir bahçeleri ile dernek lokallerinde salginla mücadele tedbirleri çerçevesinde oyun (kagit, okey vb.) oynanmasina müsaade edilmeyecektir. Çok yüksek risk grubunda bulunan illerde kahvehane, kiraathane gibi oyun oynanan is yerleri, kapali kalmaya devam edecektir.

"HES KODU ILE GIRIS YAPILABILECEK"

Öte yandan giriste tüm müsterilerin HES kodu sorgulamasi yapilacak ve her masada dezenfektan ve maske bulundurulmasi da zorunlu olacak.

Risk haritasina göre kahvehane, kiraathane gibi isletmelerin açildigi 64 il:
Usak, Sanliurfa, Mardin, Sirnak, Hakkari, Siirt, Batman, Diyarbakir, Bitlis, Van, Bingöl, Mus, Agri, Igdir, Bursa, Manisa, Aydin, Denizli, Isparta, Afyonkarahisar, Eskisehir, Ankara, Çankiri, Karabük, Bartin, Kastamonu, Çorum, Yozgat, Kirsehir, Nevsehir, Adana, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaras, Malatya, Sivas, Elazig, Tunceli, Erzincan, Bayburt, Erzurum, Kars, Istanbul, Kirklareli, Tekirdag, Çanakkale, Izmir, Mugla, Antalya, Bilecik, Kütahya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Kirikkale, Karaman, Mersin, Nigde, Kayseri, Kilis, Artvin, Ardahan.






Orjinal Habere Git
— HABER SONU —