Tarih: 13.07.2022 14:00

Nostalji Kraliçesi Muazzez Ersoy Aliagalilar Için Söyledi

Facebook Twitter Linked-in

Aliaga Belediyesi ile SOCAR Türkiye is birliginde organize edilen Aliaga Sanat Günleri’nin ikinci haftasi Mahser-i Cümbüs isimli komedi oyunu ve Nostalji Kraliçesi Muazzez Ersoy’un unutulmaz konseriyle sona erdi. 

Aliaga’da 7’den 77’ye herkesi sanatla bulusturan ‘Aliaga Sanat Günleri’nin ikinci haftasinda Avci Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alani’nda ‘Aykut Eniste 2’, Yeni Sakran Meydanda ‘Ailecek Saskiniz’ isimli filmler sinemaseverler ile bulustu. Ulas Bayam Açikhava Tiyatrosu’nda çocuklar için üç seans halinde sahnelenen ‘Kukuli’ isimli çocuk oyunu ise miniklere keyif dolu anlar yasatti.


Aliaga Sanat Günleri’nde tiyatro söleni, Türkiye’de modern dogaçlama tiyatronun öncüsü olan Mahser-i Cümbüs ile devam etti. Yigit Ari, Burak Satibol, Özlem Türay, Ayça Isildar Ak ve Güray Özcan’in yer aldigi Mahser-i Cümbüs ekibi, Ulas Bayam Açikhava Tiyatrosu’nu dolduran Aliagalilara kahkaha dolu bir gece yasatti. Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, yaklasik iki saat süren dogaçlama gösterisini tiyatroseverlerle birlikte izledi. Sevilen tiyatrocular interaktif oyunlari ve enerji dolu sahne performanslariyla oyunun sonunda ayakta alkislandi. 


NOSTALJI KRALIÇESI’NDEN MÜZIK ZIYAFETI

Yaz Konserleri kapsaminda Avci Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alani’nda sahne alan Türk Sanat Müziginin efsane isimlerinden, Nostalji Kraliçesi Muazzez Ersoy, sevilen sarkilarini Aliagalilar için söyledi. Konserine ‘Ya Seninle Ya Sensiz’ isimli parçayla baslayan ünlü sanatçi, Aliaga Belediyesi ile SOCAR Türkiye is birliginde organize edilen ‘Aliaga Sanat Günleri’ne konuk olmaktan ötürü büyük bir mutluluk ve onur duydugunu ifade etti. Yaklasik iki saat sahnede kalarak birbirinden güzel eserleri seslendiren Ersoy, konser alanini dolduran sanatseverlerin kulaklarin pasini sildi. Sahnede 17 kisilik orkestra ekibinin de eslik ettigi sanatçi, konserini unutmazlar arasina giren ‘Samanyolu’ sarkisiyla bitirdi. 


Konserin bir bölümünde davet üzerine sahneye gelen Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, ‘Nostalji Kraliçesi’ Muazzez Ersoy’a ‘Aliaga Sanat Günleri’ne katilimlarindan dolayi tesekkür ederek Aliagali üretici kadinlar tarafindan el emegi ile hazirlanan Helvaci Kilimi hediye etti. 





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —