Ödemis Belediyesi çalisanlarina is güvenligi egitimi

Ödemis Belediyesi çalisanlarina is güvenligi egitimi

Gündem 28.12.2020 06:06:50 0
Ödemis Belediyesi çalisanlarina is güvenligi egitimi

Ödemis Belediyesi’nde çalisanlara yönelik is güvenligi egitimleri sürüyor. Belediyenin çesitli birimlerinde görev yapan isçiler önce egitime katildi ardindan düzenlenen testle konuyla ilgili bilgilerini ölçtü.

Ödemis Belediyesi, is kazalarini önlemek ve çalisanlarin huzurlu ve güvenli bir sekilde çalisma hayatini sürdürmesi ve bilgilenmesi için belirli periyotlarla is güvenligi egitimleri düzenliyor. 6331 sayili Is Sagligi ve Güvenligi Kanunu geregince düzenlenen Is Sagligi Güvenligi Egitimine, Ödemis Belediyesi’nin çesitli birimlerinde çalisan kadrolu isçiler ve Personel Limited Sirketi bünyesindeki isçiler katildi.

Ödemis Ortak Saglik ve Güvenlik Birimi tarafindan verilen egitimde A sinifi is güvenligi uzmani Kamil Sever, A sinifi is güvenligi uzmani Mesut Akbay ve B sinifi is güvenligi uzmani Müjgan Çelik is sagligi ve güvenligi, is sagligi mevzuati, meslek hastaliklari gibi konularda sunum esliginde bilgiler paylasti. Egitim sonunda yapilan testin sonucunda basarili olanlara sertifika verildi.


Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °