ÖDEMIS'TE ORTAK TEMIZLIK OPERASYONU!

Ödemis'te cadde ve sokaklar Izmir Büyüksehir Belediyesi ve Ödemis Belediyesi'nin ortaklasa çalismasiyla temizleniyor.

Yerel 13.08.2021 21:21:42 0
ÖDEMIS

Izmir Büyüksehir Belediyesi ve Ödemis Belediyesi'nin isbirligiyle kentte adim adim temizlik operasyonu düzenlendi. 

Izmir Büyüksehir Belediyesi'nin kadin temizlik isçilerinin katilimlariyla düzenlenen çalisma erken saatlerde kentin farkli noktalarindaki cadde ve sokaklarda basladi. Ödemis Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü koordinasyonunda gerçeklesen toplu süpürme çalismasi ile sokaklar tertemiz oluyor. 

Moloz temizligi de yapiliyor 

Her iki belediyenin araçlariyla yol temizliginin yani sira ot moloz temizligi ve ot temizligi de yapiliyor.  14 Agustos Cumartesi günü de devam edecek ortak temizlik operasyonuna toplam 62 personel katilirken çalismalarda 4 kamyon, 2 kepçe, 2 traktör, 2 tanker, 2 firçali araç, 4 ot biçme tirpani ve ekibi görev aliyor. Çalismalar 15 farkli bölgede gerçeklestiriliyor. 

Ödemis Belediye Baskani Mehmet Eris, "Izmir Büyüksehir Belediyemiz ile temizlik çalismalarinda da güç birligi içerisindeyiz. Bu güzel birlikteligin ve uyumun bir yansimasi olarak ortaklasa toplu temizlik operasyonu düzenledik. Izmir Büyüksehir Belediyemizin ekipleriyle Belediyemizin Temizlik Isleri ekipleri omuz omuza cadde ve sokaklarimizi temizledi. Kadin temizlik isçilerimizin de emekleriyle sokaklarimiz ve caddelerimiz tertemiz oldu. Iki gün olarak planladigimiz çalismalar Cumartesi günü de yapilacak. Ortaklasa çalismalar bundan sonra da devam edecektir. 

"Temiz tutmak hepimizin görevi" 

Temizlemek elbette görevimiz ama temiz tutmak hepimizin görevi. Bu sicak günlerde ekiplerimizin özveriyle sürdürdügü çalismalara en güzel destek ortak yasam alanlarimizin temiz kalmasini saglamaktir. Unutmayalim ki en güzel temizlik hiç kirletmemektir" dedi. 



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °