Tarih: 28.12.2020 06:06

Ögrenciler ögretmenler gününü gösteriyle kutladi

Facebook Twitter Linked-in

24 Kasim Ögretmenler günü münasebetiyle Bergama’da bir tören düzenlendi. Sabah yagmura ragmen Atatürk Aniti’na çelenk sunma töreni Istiklal Marsi ve saygi durusu ile baslayan programa, Ilçe Milli Egitim Müdürlügü’nde kutlamalarin kabul edilmesi ile devam edildi. Daha sonra Bergama Kültür Merkezi’nde (BerKM) 100. Yil Ilkokulu tarafindan hazirlanan kutlama programina geçildi.

Ilçe Milli Egitim Müdürü Nuri Kiraz'in ev sahipliginde yapilan kutlama kabulüne Bergama Kaymakami Mahmut Kasikçi, Belediye Baskani Hakan Kostu, Garnizon Komutani Tankçi Albay Murat Saglik, Cumhuriyet Bassavcisi Bilgehan Yücel, Ilçe Emniyet Müdürü Metin Kartal, Ak Parti Ilçe Baskani Sebahattin Güzel, MHP Ilçe Baskani Hasan Hüseyin Engin katildi. Daha sonra Bergama protokolü yürüyerek Kültür Merkezi'ndeki törene geçtiler. Törende günün anlam ve önemini Bergama Kaymakami Mahmut Kasikçi ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Nuri Kiraz yaptigi konusmalarinda dile getirdi. 100. Yil Ilkokulu ögrencilerinin halk oyunlari gösterisinin ardindan emekliye ayrilan ögretmenlere hizmet tesekkür plaketi sunuldu. Ögretmenler günü münasebetiyle düzenlenen yarismalarda dereceye giren ögrencilere belgeleri verildi. Kültür Merkezi’ndeki resim sergisinin gezilmesi ardindan tören son buldu.

TUFAN ÖGRETMEN UNUTULMADI

Geçtigimiz yil Istanbul Havacilik, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne (TEKNOFEST) ögrencilerinin bilgi dagarcigini genisletmek üzere götürürken geçirdigi trafik kazasinda egitim sehidi olan 27 yasindaki Tufan Baydan’da törende unutulmadi. Ilçe Milli Egitim Müdürü Nuri Kiraz, Tufan ögretmenin muhtar babasi Salih Baydan’i sahneye çagirdi. Bir buket çiçek takdim ederek,Tufan Ögretmeni rahmetle andi. O an salonda duygulu anlar yasandi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —