ÖGRENCILERE MORAL PIKNIGI

ÖGRENCILERE MORAL PIKNIGI

Kinik Belediyesinin düzenlemis oldugu deneme sinavini sonrasi moral piknigine Kinik Belediye Baskani DR. Sadik Dogruer de katildi.

Kinik  Belediyesinin düzenledigi deneme sinavi sonrasi moral piknigi , ögrencilerin katilimiyla gerçeklesti.

Kinik Belediyesi Delez Yasam Vadisinde, ögrencilere sinav sonrasi moral destegi amaciyla düzenlenen piknige, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Kinik Belediyesinin 8,11 ve 12'nci sinif ögrencileri için düzenlemis oldugu deneme sinavinda derece yapan ögrenciler, Kinik Belediyesi ve Kinik Halk Egitimi Merkezi is birligiyle açilan Saglikli Yasam ve Egitim Merkezinde ücretsiz egitim alma hakki kazanacak.

 

Moral piknigi ile ilgili açiklama yapan Baskan Dogruer, ögrencilere moral desteginin önemini belirterek, sinav stresinden uzaklasmalari için motivasyon piknigi düzenlediklerini belirtti.

Piknik alaninda ögrencilerin masalarini ziyaret ederek ögrencilerle sohbet eden Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer , “Çocuklarimizin egitimi için, her zaman elimizden geleni yapacagiz. Sinavda derece yapan çocuklarimiz, Kinik Belediyesi ve Kinik Halk Egitimi Merkezi is birligi ile açmis oldugumuz, Saglikli Yasam ve Egitim Merkezinde ücretsiz egitim alacak. Düzenlemis oldugumuz piknigin, sinav sonrasi çocuklarimiza iyi geldigini görüyorum. Ögrencilere yönelik çalismalarimiz sürecek. Onlarin en iyi ortamlarda egitim almalari için çalisacagiz.  Gelecegimiz olan çocuklarimiza basarilar diliyorum.” dedi.