ÖGRETMENLER GÜNÜ ALIAGA'DA KUTLANACAK

ÖGRETMENLER GÜNÜ ALIAGA

ÖGRETMENLER GÜNÜ ALIAGA'DA KUTLANACAK

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Basögretmen unvanini kabul ettigi tarih olan ve Atamizin 100. dogum yil dönümünden bugüne kutlanan ‘24 Kasim Ögretmenler Günü’, yurt genelinde oldugu gibi Aliaga’da da kutlanacak. Kutlamalar, 24 Kasim’in hafta sonuna denk gelmesi sebebi ile 25 Kasim 2019 Pazartesi günü yapilacak.  

“Ögretmenler Günü” Aliaga Ilçe Milli Egitim Müdürlügü tarafindan hazirlanan program dâhilinde Tüpras Halk Egitimi Merkezi’nde bir dizi etkinlikle kutlanacak. 25 Kasim 2019 Pazartesi günü saat 09.30’da Cumhuriyet Meydani’nda Aliaga Ilçe Milli Egitim Müdürü Erdal Bayhan’in Atatürk Anitina çelenk sunumu ile baslayacak olan program, saat 10.00’da Tüpras Halk Egitimi Merkezi’nde devam edecek.

Tüpras Halk Egitimi Merkezi’ndeki program, göreve yeni baslayan ögretmenler adina Büsra Mikyas’in, emekli ögretmenler adina Hülya Güvendiren’in ve Aliaga Ilçe Milli Egitim Müdürü Erdal Bayhan’in açilis konusmalariyla baslayacak. Milli Egitim Bakani Prof. Dr. Ziya Selçuk’un ögretmenler günü mesaji okunacak.

Konusmalarin ardindan göreve yeni baslayan ögretmenlerin “Meslek Yemin Töreni” ve yil içerisinde emekli olan ögretmenlere “Hizmet Seref Belgesi” sunumu yapilacak. Ilçede hayatini kaybeden ögretmenler anilacak. Program, sehit ögretmenler sunumu ve ‘Ögret Ögretmenim’ adli oratoryo ile son bulacak. Resmi programin sonrasinda saat 18.30 ile 20.30 saatleri arasinda Hampton By Hilton Aliaga’da Ögretmenler Günü Kutlama Resepsiyonu düzenlenecek.