Ögretmenler ne zaman koronavirüs asisi olacak?

Ögretmenler ne zaman koronavirüs asisi olacak?

Son dakika haberine göre Milli Egitim Bakani Ziya Selçuk, "Subatin son haftasi ögretmenlerimizin ilk doz asisi yapilmaya baslanacak" dedi.

Milli Egitim Bakani Ziya Selçuk, köy okullarinda yüz yüze egitimin baslangiciyla ilgili açiklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, yüz yüze egitim veren ögretmenlerden baslamak üzere ögretmenlere asi uygulamasinin subatin son haftasinda baslayacagini söyledi.

Selçuk'un açiklamalari söyle:

Okulla bagi bulunan herkesin HES uygulamasi ile Covid'e yakalanmis olmasi ve temasli olma durumlari müdürlerimize bildiriliyor.

Ögretmenlerimize asi uygulamasi çok önemli. Yüz yüze egitim verenler ön sirada olmak üzere listeler Saglik Bakanligi'na bildirildi. Subatin son haftasi ögretmenlerimizin ilk doz asisi yapilmaya baslanacak.

Su an itibariyla köylerimizde bulunan ilkokul düzeyinde yaklasik 6 bin birlestirilmis sinif ile 2 bin 700 anaokulunda tam zamanli olarak yüz yüze egitime baslarken, diger ögrencilerimiz de ekranlarin karsisinda yerlerini aldi. Ikinci yariyilin tüm ögrencilerimize, ögretmenlerimize ve velilerimize hayirli olmasini diliyorum.