Ömür Kazıcı Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Kadın Kolları Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

30 Mayıs Perşembe günü yapılacak Cumhuriyet halk Partisi Aliağa Kadın Kolları Kongresi için Başak Karadayı'dan sonra Ömür Kazıcı da adaylığını açıkladı.

Gündem 22.05.2024 17:36:00 0
Ömür Kazıcı Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Kadın Kolları Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Kadın Kolları Kongresi 30 Mayıs Perşembe günü Aliağa ilçe binasında yapılacak.

Ömür Kazıcı  Cumhuriyet halk Partisi Aliağa Kadın Kolları Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Yaptığı açıklamada çoğulcu ve katılımcı demokrasiye değinen Kazıcı Aliağalı kadınları kongreye katılımları yönünde çağrıda bulundu. 

Kazıcı yaptığı açıklamada;

"Bizler, Aliağa'daki kadınlarımızla el ele vererek, kadınların eşit temsil edildiği demokratik ve laik bir Türkiye'yi yeniden inşa etmeye Cumhuriyet Halk Partisi olarak kararlıyız. Halkımızın egemenlik hakkını savunacağız.

Bunun için de yol haritamız hazır. Bütüncül, üreterek, çoğulcu ve katılımcı demokrasiyi tesis edeceğiz. Temel hak ve özgürlüklerin güvence altına alındığı, düşüncelerin özgürce ifade edildiği, din ve vicdan özgürlüğünün, basın özgürlüğünün, kadın haklarının, çocuk haklarının ve çevre haklarının tam anlamıyla güvence altına alındığı özgürlükçü bir sistemi kadınlar olarak inşa edeceğiz.

Kadınlarımız için Haydi Aliağa diyoruz. 24 Mayıs 2024 Cuma günü saat 13:00'de ilçe binamızda kadın üyelerimizle aday tanıtım toplantısı yapılacaktır. Tüm üyelerimizin katılımını bekleriz.

Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın eşitlik mücadelemiz!" ifadelerini kullandı.

 


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °