Online Anket Formu Hazirlama ve Veri Toplama Yöntemleri Semineri Büyük Ilgi Gördü

Türkiye'nin en aktif online istatistik egitimi veren kurumu ISTAR Arastirma & Egitim, 24 Nisan Cumartesi günü "Online Anket Formu Hazirlama ve Veri Toplama Yöntemleri” Semineri gerçeklestirdi. ISTAR Akademi platformu ve Zoom üzerinden canli yayinl

Güncel 25.04.2021 14:49:19 0
Online Anket Formu Hazirlama ve Veri Toplama Yöntemleri Semineri Büyük Ilgi Gördü

ISTAR Arastirma & Egitim tarafindan 24 Nisan 2021 Cumartesi günü 21.00 – 23.00 saatlerinde ISTAR Akademi platformu ve Zoom uygulamasi üzerinden canli olarak “Online Anket Formu Hazirlama ve Veri Toplama Yöntemleri” semineri gerçeklestirildi. Açilis konusmalarini ISTAR Arastirma & Egitim Kurucu Ortagi ve Nicel Arastirmalar Takim Lideri Murat Bayazit ile Uzman Istatistikçi ve Egitmen Ezgi Pasin yapti. Seminere canli olarak 650’nin üzerinde akademisyen, arastirmaci, lisansüstü ve lisans ögrencisi katildi.

Veri toplama yöntemleri özelinde degerli bilgiler paylasan Murat Bayazit ve Ezgi Pasin, katilimcilardan tam not almayi basardi. Seminer boyunca etkilesimin hiç düsmedigini kaydeden Bayazit ve Pasin; katilimcilarin sorularini hizli, net ve dogru bir sekilde yanitladi. 

Uygulamali olarak “Online Anket Formu” hazirlandi

Ilginin ve katilimci sayisinin hiç düsmedigi seminerde ayni zamanda uygulamali olarak online anket formu hazirlama pratigi yapildi. Seminerin sonunda ise Murat Bayazit, önemli açiklamalarda bulundu. Bayazit, her ay düzenli olarak ISTAR Arastirma & Egitim tarafindan ücretsiz seminerlerin verileceginin altini çizerek mayis ayinda “Nitel Arastirmalarda Geçerlilik ve Güvenirlik” seminerinin yapilacagi müjdesini verdi.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °