Tarih: 23.02.2021 10:13

ONLINE YOGA DERSLERINE TALEP ARTIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Hayatimizda önemli bir role sahip olan sosyallesme ihtiyaci günden güne artiyor. Online platformlarda da ulasabilir hale gelen yoga, pilates ve meditasyon dersleri bu ihtiyaci karsilamaya yardimci olan trendler arasinda. 

 Olumlu duygulari destekleyen beden ve zihin egzersizleri yapmak, bireylerin yasam kalitesini artirirken kendilerini daha iyi tanimalarina, potansiyellerini kesfetmelerine ve gerçekten neye ihtiyaçlari oldugunu fark etmelerine yardimci oluyor. 

 Günün Farkli Saatlerinde ve Farkli Seviyelere Uygun Online Yoga

Güne baslarken veya yorucu bir günün ardindan yoga ile gevsemeyi tercih etmek, zihni temizlemeye ve tüm günü pozitif bir bakis açisiyla geçirmeye yardimci oluyor. Üyelik sistemiyle günün farkli saatlerinde, farkli seviyelere uygun online yoga, pilates dersleri ve meditasyon seanslari sunan yoga merkezleri; Hatha, Vinyasa, Fusion, Yin Yoga dersleri, mat Pilates dersleri, Meditasyon ve Yogik Uyku seanslari ile yoga severleri bir araya getirirken, grup sinerjisi ile birlikte bir bütün olusturmalarini sagliyor. 

 1. Stretched Self: Vücudunun farkli kaslarini uyandirip esnetmeye yardimci oluyor. Hatha Yoga bünyesinde olan bu yoga seansi; nefes ile birlikte hareket etmeyi, bedeni daha yakindan tanimayi ve onu dinlemeyi ögretirken yoga ile ilk defa tanisacak kisilere yoga pratiginin temellerini ögretiyor.

2. Strong Self: Orta ve ileri seviye Hatha Yoga derslerini içeriyor. Yoga severlerin, statik pozlarda güç ve istikrar olusturmasina katkida bulunan dersler, zorlu varyasyonlari ile yogilerin sinirlarini zorlamasini sagliyor.

3. Toned Self: Mat üzerinde herhangi bir ekipman gerektirmeyen pilates dersi ile yoga severlerin, nefesine ve bir bütün olarak vücuduna farkindalik getirmek hedeflenirken abdominal kaslarini güçlendiren core aktivasyonu saglamak ve omurga mobilitesi olusturmak isteniyor. Her seviyeye uygun olan bu ders, yoga pratigini güçlendirmek isteyenlere harita oluyor.

4. Paced Self: Bir pozdan digerine seri bir sekilde geçilen, bu sirada sürekli olarak dikkati nefeste tutmaya odaklanilan Vinyasa seansidir. Daha önce yoga pratigi bulunan kisilere daha uygun olan bu seans ile nefes ve hareketin senkronizasyonunu saglamak ve akis esnasinda, süreçte yasananlari fark etmek kolaylasiyor.

5. Zen Self: Bu derin meditasyon seansi ile sinir sisteminin sifirlanmasi, bedenin ve zihnin derin bir dinginlikte dinlenmesi hedefleniyor. Stres ve agri seviyesinde azalmaya yardimci olan bu seansta, rehber esliginde yüksek bir farkindalik durumunu ve odaklanmis dikkati tesvik etmeyi amaçlayan bir dizi teknik kullanilir.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —