OSB'ye yeni yatirimci

Kuzey Ege'nin parlayan yildizi Bergama, 2020'nin ekonomik sikintilari ve Koronavirüs salginina ragmen yatirimci almaya devam ediyor.

Gündem 12.01.2021 18:05:54 0
OSB

Bergama Belediye Baskani Hakan Kostu, BOSBI? Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Telek ile birlikte Bergama Organize Sanayi Bölgesi’nde DM Dog?altas¸ Fabrikasi'na bir ziyarete bulundu. Ziyarette Bergama OSB’de girisim faaliyetinde bulunan ülkemizin en önemli cam üreticilerinden Cam Yapi sirketiyle toplanti gerçeklestirildi.

BAS¸KAN KOS¸TU, "I?S¸SI?ZLI?G?E C¸ARE YATIRIMLARIN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Bergama'da yeni is¸ ve as¸ alanlari için gece gündüz demeden arayislarda olduklarina dikkat çeken Baskan Kostu, "Yeni istihdam ve yatirim alanlari için arayislarimiza devam ediyoruz. Ilçemize yatirim yapacak firmalarimizin her zaman yanindayiz. Bir yandan ilçemiz için vizyon projelerimizi hayata geçirmeye gayret gösterirken bir yandan da istihdam öncelikli çalismalarimiza devam ediyoruz. Yatirimcilari Kuzey Ege'nin parlayan yildizi, otoyollarin kesistigi gelecekte Çandarli Limani ve Bati Anadolu Serbest Bölgesi’nin faaliyete baslamasiyla Bergama’miz ülkemizin en önemli ticaret ve lojistik üstü konumuna gelecek. Bergama’miza yatirim yapacak herkesi ve her firmayi bekliyoruz. Her konuda yatirimci ve girisimcilerimize elimizden gelen destegi vermeye haziriz” dedi.



Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °