Otelcilerden Baskan Batur'a tesekkür

Konak Belediyesi, Basmane Oteller Sokagindan baslayarak Konak'taki tüm otel ve pansiyonlari dezenfekte etti. Esnaftan gelen tüm talepleri aninda degerlendiren ve esnafin yaninda yer alan Baskan Batur, "Tüm iskollarindaki esnafimizin nerede ve neye

Gündem 24.01.2021 18:12:50 0
Otelcilerden Baskan Batur

Konak Belediye Baskani Abdül Batur, Izmir Otelciler Odasi Baskani Mehmet Gönen’in dile getirdigi otel ve pansiyon isletmecilerinin dezenfeksiyon hizmeti talepleri üzerine, ilçedeki tüm otel ve pansiyonlarin dezenfekte edilmesi için talimat verdi. Talimat üzerine belediyenin Temizlik Isleri Müdürlügüne bagli dezenfeksiyon ekipleri, Basmane’deki Oteller Sokagindan baslayarak kisa zamanda ilçede talep eden tüm otel ve pansiyonlar dezenfekte etti. Otelcilerden Batur’a tesekkür geldi. “Birlikte Konak” diyerek yola çiktiklarini ve zor günleri de birlikte atlatacaklarini vurgulayan Baskan Batur, esnafin yaninda olduklarini bir kez daha hatirlatti ve sunlari söyledi:

“Pandemi sürecinde özellikle esnafimizi ayakta tutabilmek için tüm iskollarindaki esnafimizin nerede ve neye ihtiyaci var ise yaninda olmaya çalisiyoruz. Elimizden geldigince, esnafimizin talebine göre malzeme destegi, gida kolisi, dezenfeksiyon kiti temini gibi çalisma ve hizmetler ile yanlarinda yer aliyoruz. Daha önce Kemeralti ve Kibris Sehitleri Caddesi esnafimiz dükkanlari dezenfekte edilsin istedi, hemen ekiplerimiz gönderdik. Otelciler Odasi Baskanimiz Mehmet Gönen de bize otel ve pansiyon isletmecilerinin dezenfeksiyon taleplerini iletti. Ekiplerimiz dört koldan çalisarak talep eden otel ve pansiyonlari dezenfekte etti. Göreve gelirken ‘Birlikte Konak’ demistik ve sözümüzün arkasindayiz. Bu zor günleri de birlikte atlatacagiz.” 

Otel ve pansiyonculardan tesekkür

Izmir Otelciler Odasi Baskani Mehmet Gönen, ilçedeki otel ve pansiyonlarda gerçeklestirilen dezenfeksiyon çalismasi için Konak Belediye Baskani Abdül Batur’a tesekkür ederek, “Pandemi nedeniyle özellikle otel ve pansiyon isletmecilerimiz ve buralarda çalisan isçilerimiz çok zor günler geçiriyor. Temizlik ve hijyenin en önemli oldugu sektörlerden biriyiz. Bu anlamda basindan beri yanimizda olan, derdimizi dinleyen, dezenfeksiyon talebimize aninda cevap veren ve ilçedeki tüm otel ve pansiyonlarimizin çok kisa bir sürede dezenfekte edilmesini saglayan Baskanimiz Sayin Abdül Batur’a tüm üyelerimiz adina tesekkür ediyorum” dedi. 

Tüm otel ve pansiyonlar dezenfekte edildi

Konak Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügüne bagli dezenfeksiyon ekipleri, çalismalarina Basmane Oteller Sokagi ile basladi. Buradaki 60 oteldeki dezenfeksiyon islemlerinin tamamlanmasinin ardindan çalismalar, Alsancak ve Kahramanlar’da yer alan isletmeler ile devam etti. Ekipler, gelen talebe göre Konak’taki tüm otel ve pansiyonlarda dezenfeksiyon çalismasi gerçeklestirdi



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °