Oteller Mobil Ödeme ile Tamamen Temassiz Olacaklar

Oteller Mobil Ödeme ile Tamamen Temassiz Olacaklar

Pandemi ile birlikte temassiz otel uygulamalari misafirlerin otellerden talep ettigi bir hizmet haline dönüstü. Bu uygulamalar otelde konaklayan misafirlerin hizmetlerine cevap verirken artik ödeme de alabilecek.

Uzakrota Travel Awards 2020’de alaninda birincilik ödülü alan Icibot, teknolojisine entegre ettigi mobil ödeme sistemleri ile otellerin gelirlerini arttiriyor.

Oteller Uzaktan Ödeme Alabilecek

Pandemi ile birlikte zor bir yil geçiren oteller yeni sezon ile birlikte gelirlerini arttirabilecek yöntemler ariyor. Icibot bu yeni sezonda otellere hem servis kalitesini arttirmayi, hem misafir memnuniyetini yükseltmeyi hem de gelirleri arttiracak yöntemleri sunuyor. Otellere verdigi teknolojik destek ile mobil ödeme özelligi de ekleyen Icibot, otel misafirlerine dogrudan kredi karti ile satin alabilecekleri birden çok ekstra hizmeti sunuyor. 

Tüm Otel Hizmetlerinin Ödemesi Uygulamada Olacak

Icibot Satis Pazarlama Direktörü Bahadir Çakar; “ 360 derece misafir yönetim sistemimiz içerisinde misafirlerin oda servisi, restoran rezervasyonlari, spa, tur gibi oda disi tüm talepleri ve ödemeleri dogrudan Icibot üzerinden alinabiliyor. Mobil ödeme alt yapimiz ile otel misafirleri, talep ettikleri birçok ücretli hizmeti çok kolay bir sekilde otel uygulamasinin içinden satin alabiliyor. Mobil ödeme sistemimiz otellerin tüm ekstra servislerinin satislarini artirirken, diger yandan otellere tahsilat kolayligi sagliyor” diye konustu.  

Çakar sözlerine söyle devam etti: “Ulusal çapta otellerimiz zor bir süreçten geçiyorlar. Daralan turizm hareketliliginin olumsuz etkilerini ve gelir kaybini telafi edebilmek için teknolojimizi sürekli gelistiriyoruz. Bu alanda gerçeklestirdigimiz mobil ödeme sistemleri entegrasyonu ile amacimiz misafirin otel hizmetlerini daha kolay satin alabilmesi. Sundugumuz temassiz talep yönetiminin yani sira, misafirlerin otel içerisinde satin alabilecegi tüm hizmetleri uygulama araciligiyla mobil ödemeyebilmesi otellere büyük güç katacak ve ciddi gelir artisina neden olacak”