ÖZEL ALIAGA FEN BILIMLERI KOLEJI' NDE HAFTANIN KONUSU: AGAÇ SEVGISI

ÖZEL ALIAGA FEN BILIMLERI KOLEJI

Özel Aliaga Fen Bilimleri Koleji, 21-26 Mart Orman Haftasi dolayisiyla, agaç sevgisi olusturmak ve bu bilinci gelistirmek için ilçedeki tüm okullarin 4-12'nci siniflarina yönelik bir organizasyon düzenledi.

Oldukça genis bir katilimla gerçeklestirilen etkinlige bisikletleriyle katilan ögrenciler Cumhuriyet Meydani’ndan Agapark’a kadar belirlenen güzergahta pedal çevirdi.

Agaç sevgisi ve farkindaligi olusturmak üzere düzenlenen etkinlik, özellikle pandemi döneminde çok sikilan ögrenciler için bir nefes alma ve rahatlama firsati yaratti.

Velilerin ve ögretmenlerin de destek verdigi etkinlikte Aliaga Ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Balikçioglu  ve Pedalhane Bisiklet Grubu üyeleri de ögrencilerle birlikte yer aldi.

Aliaga Fen Bilimleri Koleji Müdür Yardimcisi Eren Çelikkiran baskanliginda olusturulan ve Beden Egitimi Ögretmeni Özge Büyükyazici, Türkçe Ögretmeni Osman Mutlutürk ve Ingilizce Ögretmeni Gülay Türk’ün yer aldigi komisyon tarafindan düzenlenen organizasyon öncesinde Cumhuriyet Meydani’nda müzik esliginde dans edip eglenen ögrenciler, daha sonra güzergah ve güvenli sürüs konusunda bilgilendirildi.

Ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Balikçioglu’nun agaç sevgisini belirten bir konusma yaptigi bisiklet sürme etkinligi yine ayni güzergah üzerinden katilimcilarin geri dönmesiyle sona erdi.

Konuyla ilgili duygu ve düsüncelerini dile getiren Aliaga Fen bilimleri Koleji Yönetim Kurulu Baskani Kamer Karaman “Bu etkinligi düsünen, düzenleyen Aliaga Fen Bilimleri kolaji kampüs müdürü Hasan Bey ve ekibine tesekkür ediyorum. Pandemi sürecinde ögrencilerimize dokunabilmek, onlari  sikintili bir süreçte böyle sicak ve güzel bir etkinlige dahil etmek firsati olusturduklari; ayni zamanda agaç ve orman sevgisi temasini isleyerek farkindalik olusturduklari için tebriklerimi iletiyorum” dedi.