ÖZGÜRLESMENIN SIRRI AFFETMEKTE GIZLI

ÖZGÜRLESMENIN SIRRI AFFETMEKTE GIZLI

Affetmenin özgürlestirdigini, kisinin kendisine verecegi en güzel hediyelerden biri oldugunu ve negatif duygulardan da koruyan çok etkili bir güç oldugunu paylasan Aydin, ruhsal rahatlamanin da bununla gerçeklesecegine dikkat çekiyor.

Affetme olgusunun ruhsal arinmanin en kuvvetli ilaci oldugunu her firsatta vurgulayan Ipek Senem Aydin, sevgiye ve mutluluga ulasmak adina affetmenin degerine dikkat çekiyor. Kisinin mutlu olmasinin önündeki engellerden birinin de affetme duygusunun reddedilmesi ve yok sayilmasi olarak ifade eden Aydin, kisisel yüklerden kurtularak daha parlak bir gelecege adim atmanin kisinin kendi elinde oldugunu hatirlatiyor.

Iyi, kötü, dogru, yanlis olarak nitelendirilen tüm yasanmisliklarin her birinin geçmiste kaldigini; geçmise takilarak yasamanin simdiki yasamda blokajlar olusturdugunu belirten basarili thetahealing egitmeni, affederek bunlarin tamamindan kurtulmanin mümkün oldugunu söylüyor. Sözcüklerin gücünün affetme asamasindaki degerinin de altini çizen Aydin, evrene gönderilen pozitif enerji içindeki affetme duygusunun yenilenmis yasamin temelini atmadaki önemini vurguluyor. Kisinin karsisindakini affetmesinin yani sira kendi davranislarini da affetmesinin pozitif bir yasama geçiste olumlu etki uyandiracagini belirten Ipek Senem Aydin, özgürlüge ulasmanin anahtarini düsüncelerde bulmaya davet ediyor.