‘ÖZLEMLE ATAMIZA KOSUYORUZ'

‘ÖZLEMLE ATAMIZA KOSUYORUZ

‘ÖZLEMLE ATAMIZA KOSUYORUZ'

Mugla Büyüksehir Belediyesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsaminda Ula Gölette ‘Özlemle Atamiza Kosuyoruz’ etkinligi gerçeklestirdi.

Mugla Büyüksehir Belediyesi, aramizdan ayrilisinin 82. Yilinda Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsaminda ‘Özlemle Atamiza Kosuyoruz’ etkinligi gerçeklestirdi. Ula Gölette düzenlenen etkinlige, Mugla Büyüksehir Belediyesi Baskani Dr. Osman Gürün, CHP Parti Meclis Üyesi Gizem Sayar Özcan, CHP Il Baskani Âdem Zeybekoglu, Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs, CHP Ula ilçe Baskani Hüseyin Özcan, CHP Mentese Ilçe Baskani Mustafa Aytaç Kavak ve vatandaslar katildi.

1, 5 ve 10 kilometrelik parkurlardan olusan kosu yarisi, Büyük Kadinlar/Erkekler, Halk Yürüyüsü  (1999 ve öncesi doganlar) ve Küçük Kizlar/Erkekler(2008-2009 dogumlu) olmak üzere 4 kategoride gerçeklestirildi.

Baskan Gümüs, “Bizler var oldukça atamizi anarak ve anlayarak onu yasatmaya devam edecegiz”

Mugla Büyüksehir Belediyesi tarafindan Ula Gölette gerçeklestirilen ‘Özlemle Atamiza Kosuyoruz’ etkinligine katilan Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs, sunlari ifade etti: “Ula ve Mentese kardesligi ile atamizi anmak için hep beraberiz. Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü her 10 Kasim’da aniyoruz. Çünkü Atatürk tüm dünyada bagimsizligini ilan etmis devletlerin örnek aldigi büyük bir devrimci. Bugün burada bu etkinlikleri gerçeklestirebiliyorsak, bugün hep beraber olabiliyorsak her seyi kendisine borçluyuz. Iyi ki bu dünyadan geçti, iyi ki Türklerin lideri oldu. Bizler var oldukça atamizi anarak ve anlayarak onu yasatmaya devam edecegiz.”

Baskan Gürün, “Bizler Atamizin bize gösterdigi yoldan hiçbir taviz vermeden, her türlü güçlüge ragmen onun yolunda bugün oldugu gibi yarin ve ilelebet yürümeye ve kosmaya devam edecegiz”