PANDEMI FIRSATÇILARININ KORKULU RÜYASI DRONLAR

Ayvalik Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri pandemi genelgeleri dogrultusunda sokaga çikma yasagini firsata çevirmek isteyenlere göz açtirmiyor.

Gündem 11.01.2021 10:17:27 0
PANDEMI FIRSATÇILARININ KORKULU RÜYASI DRONLAR

. Dronlar sayesinde, yasa disi agaç kesimleri, ruhsatsiz insaatlar ve kural tanimadan yapilan çalismalari belirleyen ekipler firsatçi sahislara ceza yagdiriyor.  Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin, “Tüm hemsehrilerimi duyarli olmaya, kentine sahip çikmaya, firsatçilara göz açtirmamaya davet ediyorum. Baska Ayvalik yok” dedi.

Alibey Adasi (Cunda), Namik Kemal ve Mithatpasa mahallelerindeki dogal sit ve milli parklardaki tüm alanlarda izinsiz kaçak yapilasma, moloz, atik dökülmeleri ve agaç kesimlerine karsi araliksiz dron uçuran ekipler firsatçilara kesinlikle izin vermiyor. Ayvalik Belediyesi Zabita Müdürü Ali Çiçek, kural tanimayan gerçek ve tüzel kisiler hakkinda ayrica adli mercilere de suç duyurusunda bulunduklarini söyledi. 

Dogal sit ve Milli Park alanlari ile ormanlara moloz ve atik döken kisiler belirlendiginde 5326 sayili kanunun ilgili maddelerine göre 13 bin 237 liradan 22 bin liraya kadar para cezasi uygulandigini hatirlatan Çicek, vatandaslardan kaçak döküm yapan araç ve sahislari ihbar etmeleri konusunda destek istedi.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °