Tarih: 01.02.2022 15:24

PEHLIVAN'DAN ODA BASKANLARINA ‘HAYIRLI OLSUN' ZIYARETI

Facebook Twitter Linked-in

Geçirdigi tedavi sonrasi yeniden görevine dönen Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, ayaginin tozuyla geçtigimiz hafta olagan genel kurullari tamamlanan Menemen Esnaflar Odasi, Menemen Soförler ve Otomobilciler Odasi, Menemen Sanatkârlar Odasi baskan ve yönetimlerini ziyaret etti.

Baskan Vekili Pehlivan’in ilk duragi, güven tazeleyen Menemen Esnaflar Odasi Baskani Ziya Demir ve yönetimi oldu. Baskan Demir ve yönetimine basarilar dileyen Pehlivan, “Hepimizin görev ve amaci temsil ettigimiz esnaflarimiza en iyi hizmeti götürmek, sorunlarin çözülmesine katki sunmaktir. Birlikte üstlendigimiz bu sorumlulugu sonuna kadar birlikte götürecegiz. Çünkü esnaf ve sanatkârlarimiz ülkemizin lokomotifidir. Bu kapsamda esnaf ve sanatkârlarimizin da ihtiyaci olan yeni bir sanayi sitesini ilçemize kazandirmak için girisimlerimiz devam ediyor” ifadelerini kullandi. Baskan Demir ise, “Esnafimizi yakindan taniyan, odalarini bilen, Menemen’i çok iyi bilen ve analiz eden Baskanimiza ziyareti için tesekkür ediyorum” dedi.

Baskan Vekili Pehlivan’in ikinci duragi ise Menemen Soförler ve Otomobilciler Odasi oldu. Olagan genel kurul sonrasi yeniden seçilen Oda Baskani Hilmi Kurtoglu ve yönetimini tebrik eden Pehlivan, “Soför esnafimizin isteklerini yakindan takip ediyorum. Özellikle yeni garaj insasi yapilmasi konusunda elimizi tasin altina koyuyoruz. Yapacagimiz projelerle birlikte, ilçemize katma deger saglayacak, soför esnafimizin islerini artiracak çalismalarin hep içinde olmaya devam edecegiz” diye konustu. Baskan Kurtoglu da, “Kiymetli Baskanimiza nazik ziyaretlerinden dolayi tesekkür ediyoruz. Hep birlikte esnafimizin hak ve hukukunu korumaya devam edecegiz” seklinde konustu.


Baskan Vekili Pehlivan daha sonra gerçeklestirdikleri genel kurulda görevi Salih Can Kahvecioglu’ndan devralan Menemen Sanatkârlar Odasi Baskani Lütfi Tosyali ve yönetimini ziyaret etti. Gittigi her mahalledeki esnaf ve sanatkârlara yalniz olmadiklarini hissettirmeye çalistiklarini ifade eden Baskan Pehlivan, “Hallerini hatirlarini soruyor, istisarelerde bulunuyoruz. Nihayetinde esnaf ve sanatkârlarin mutlulugu, ekonominin ve kentin mutlulugu demektir. Cazibesi her geçen gün artan Menemenimizi, kentin tüm dinamikleriyle birlikte gelecege hazirliyoruz. Tüm bu çalismalari her zaman oldugu gibi yine birlikte gerçeklestirecegiz. Bu noktada yeni seçilen Lütfi Baskanimiza ve kiymetli yönetimini tebrik ediyor ve basarilar diliyorum” dedi. Baskan Tosyali ise, “Oda olarak Birligi ve tüm sanatkârlarimizin yanindayiz. Dolayisiyla Menemen’in yanindayiz. Gücümüz yettigi, dilimiz döndügü kadariyla, degerli Baskanimizin da destekleriyle görevimizi en iyi sekilde ifade edecegiz” dedi.

KAHVECIOGLU’NA VEFA ZIYARETI



Baskan Vekili Pehlivan, son olarak 3 dönemdir Menemen Sanatkârlar Odasi Baskanligini büyük bir özveriyle yürüten ve gerçeklestirdikleri Genel Kurulun ardindan baskanligi devreden Salih Can Kahvecioglu’nu is yerinde ziyaret etti. Pehlivan, “Menemen esnafimiz için yaptiginiz basarili çalismalar dolayisiyla degerli Can agabeyimize tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —