PIERRE DE TRÉGOMAIN IZMIRLI CAZ SEVERLERLE BULUSUYOR

PIERRE DE TRÉGOMAIN IZMIRLI CAZ SEVERLERLE BULUSUYOR

28. Izmir Avrupa Caz Festivali, Avrupa vokal cazinin en önemli isimlerinden Pierre de Trégomain ile devam ediyor. Muhtesem sesi ve benzersiz söyleme teknigi ile Jazz Magazin'in "en önemli erkek sarkicilar” arasinda gösterdigi Pierre de Trégomain ve Dö

28. Izmir Avrupa Caz Festivali, Avrupa vokal cazinin en önemli isimlerinden Pierrede Trégomain ile devam ediyor. Muhtesem sesi ve benzersiz söyleme teknigi ile Jazz Magazin’in “en önemli erkek sarkicilar” arasinda gösterdigi Pierre de Trégomain ve Dörtlüsü üst üste iki gece caz severlerle bulusacak.

Institutfrançais Türkiye – Izmir isbirligi ile düzenlenen ilk konser 27 Eylül 2021 Pazartesi günü AASSM Açik Alanda, ikinci konser ise 28 Eylül 2021 de Institutfrançais Izmir Bahçesinde saat 21.00 de yapilacak.


        2006’dan bu yana birlikte çalan ArnaudGransac (piyano),BenoistRaffin (davul), BlaiseChevallier ( kontrbas) ve Pierre de Trégomain ( vokal), daha ilk albümleriyle Avrupa vokal cazinin yenilenme döneminde merkezi bir figür haline gelmeyi basardi. Pierre de Trégomain Quartet, ikinci albümü “ Shelter” ile caz müziginin pop, klasik müzik veya Fransiz sansonlari gibi çesitli etkilerin bulusma noktasi olarak yer aldigi evrensel bir dil arayisini sürdürdü. Dörtlü, Fransizca ve Ingilizce bestelerden olusan üstün bir repertuarla 28. Izmir AvrupaCaz Festivali’nde olacak.

        Pierre de TrégomainQuartet’in biletlerini Biletix üzerinden ve AASSM Ana Giseden almak mümkün.