POZITIF YASAMIN SIRRI SÖZCÜKLERIN ARDINDA GIZLI

POZITIF YASAMIN SIRRI SÖZCÜKLERIN ARDINDA GIZLI

Agizdan çikan her sözcügün ve zihinden geçen her düsüncenin gücünün farkina varmaya yardimci olan Ipek Senem Aydin, negatif enerjiden arinmis bir hayata sözcüklerle ulasmanin rotasini çiziyor.

Uluslararasi thetahealing uzmani Ipek Senem Aydin, kelimelerin gücünü yasamin pozitif enerjisiyle bulusturarak ruhsal dengelenmeyi sagliyor. Dile getirilen her düsüncenin kisinin dünyaya bakis açisina dogrudan etki ettigine dikkat çeken Aydin, agizdan çikan her sözcügün hayatin gerçekligi içinde kendine yer buldugunu söylüyor. “Hayatimda olumsuzluklari tecrübe etmek istemiyorsam ne yapmaliyim?” sorusunu soranlara sözcüklerin gücüyle yardim eden basarili thetahealing egitmeni, fiziksel ve ruhsal özgürlesmeye yardimci oluyor. 

“Agizdan Çikan Sözcükler, Gerçeklige Giden Yolun Kendisidir”

Dogru sözcükler kullanildigi zaman hayatin negatif yönleriyle karsilasmanin mümkün olmadigina dikkat çeken Ipek Senem Aydin, bunun için atilmasi gereken ilk adimi “söylenen her seyin farkina varmak”la açikliyor. Günlük yasam içinde karsilasilan basit bir olumsuz durum karsisinda hemen pes edilip olumsuz sözcüklerin sarf edilmemesi gerektigini ifade eden Aydin, mevcut durumdan sikayet etmek yerine olumlu sözcüklerden olusan cümleler kurulmasini tavsiye ediyor. Ipek Senem Aydin ayrica “Ne söyledigimin farkindayim. Sözcüklerimi özenle seçmenin mümkün oldugunu biliyorum. Pozitif bakis açisina sahip olarak nasil konusacagimi biliyorum. Yaradan tarafindan duyulmanin nasil bir his oldugunu biliyorum” cümlesiyle negatif blokajlara elveda demenin yolunu gösteriyor.

“Pozitif Olumlamalar Kullanarak Iyi Enerjiyi Kendinize Çekin”

Istenilen hedef ve amaçlara ulasmak için kullanilan sözcüklerin kalpten inanarak söylenmesini belirten Ipek Senem Aydin, gereken dikkatin gösterilmesi halinde pozitif olumlamalara hayata dahil etmenin bir uyku döngüsü kadar sürecegini paylasiyor. Kisinin negatif konustugu veya sikayet ettigi bir durum oldugunda “korku”nun varligindan söz edilmesi gerektigini vurgulayan Aydin, bunun çözümünün ise korkularla yüzlesmek ve üstüne gitmek ile mümkün oldugunu söylüyor. Basarili thetahealing egitmeni, pozitif olumlamalar için ise su cümleleri tekrar etmeyi öneriyor: “Sikayet etmeden günlük hayatimi nasil geçirecegimi biliyorum ve bunun nasil hissedildigini biliyorum. En iyi ve en yüce sekilde nasil olabilecegimin en iyisi olacagimi biliyorum. Günlük hayatimi kendime inanarak nasil yasayacagimi biliyorum”.