PTT AS GENEL MÜDÜRÜ HAKAN GÜLTEN: "PttAVM, KURULDUGUNDAN BU YANA UYGUN FIYATLA HIZMET VERIYOR”

Gida fiyatlarinda yasanan artisi durdurmak amaciyla PttAVM tarafindan uygun fiyata gida ürünleri satisinin duyurulmasi ile yasanan tartismalara iliskin PTT AS'den açiklama geldi. PTT AS Genel Müdürü Hakan Gülten tarafindan yapilan açiklamada, PttAVM&#

Gündem 31.01.2021 17:30:23 0
PTT AS GENEL MÜDÜRÜ HAKAN GÜLTEN:  "PttAVM, KURULDUGUNDAN BU YANA UYGUN FIYATLA HIZMET VERIYOR”

Açiklamada, PttAVM’nin yaklasik iki yildir gida dahil birçok temel ihtiyaç maddesinin pttavm.com üzerinden vatandaslara uygun fiyat politikasiyla ürün alma imkani saglayan bir platform olarak görev yapmayi sürdügü ifade edildi.  

PTT AS Genel Müdürü Hakan Gülten, asiri artan gida fiyatlarina karsi vatandaslarimizi korumak için PttAVM’den sunulan ürünlerin çesitliliginin artirildigini belirterek, “Sayin Cumhurbaskanimizin talimatlari, Sayin Ulastirma ve Altyapi Bakanimizin destegi ile ülkemiz için sorumlulugumuzu yerine getirecegiz” dedi. PTT AS Genel Müdürü Hakan Gülten açiklamada su ifadeleri kullandi:

“Türkiye’nin yerli ve millî E-Ticaret Platformu PttAVM olarak kuruldugumuz ilk günden bu yana vatandaslarimizin ihtiyaçlarini, ekonomik fiyatlarla karsilamalari adina var gücümüzle çalismaktayiz ve bu durumu ülkemizin ekonomisine katki saglamaya yönelik görev ve sorumluluk olarak kabul etmekteyiz. Özellikle temel gida ihtiyaçlarinin karsilanmasi için Tarim Kredi Kooperatifleri, Toprak Mahsulleri Ofisi ve Atatürk Orman Çiftligi ürünlerini her zaman oldugu gibi indirimli fiyatlarla halkimizla bulusturmaktayiz.  Halkimizin artan gida fiyatlarina karsi korunmasi amaciyla dün oldugu gibi bugün de üzerimize düsen görevimizi yaptigimizi ve bizlere verilecek sorumluluklarda da tüm gayretimizle çalisacagimizi belirtmek isteriz. Kamuoyuna saygiyla duyurulur.”

PttAVM NASIL ÇALISIYOR?

PttAVM, gida dahil birçok temel ihtiyaç maddesini pttavm.com üzerinden vatandaslara uygun fiyat politikasiyla ürün alma imkani saglayan bir platform olarak görev yapmayi sürdürüyor. Ayrica PTT, pandeminin ilk günlerinde maskenin ücretsiz dagitiminda da görev alirken, tanzim satis organizasyonunda da taze sebze, meyve gibi gida ürünleri PttAVM üzerinden vatandaslara sundu.  

PttAVM web sitesinde PTT’nin üretip sattigi bir ürün bulunmuyor. Tarim Kredi Kooperatifleri, Toprak Mahsulleri Ofisi ve Atatürk Orman Çiftligi ürünleri aracisiz, yani dogrudan satiliyor. Diger ürünlerin ise firmalarin kendi olusturdugu sanal magaza üzerinden tüketiciye uygun fiyatla sunulmasi sarti ile satisi yapiliyor. PttAVM, bu fiyatlari denetliyor ve ürün fiyati piyasa fiyatindan fazla ise uyarida bulunuyor, satisina onay verilmiyor. 



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °