Tarih: 26.04.2021 13:29

Radisson Izmir Aliaga kapilarini açiyor

Facebook Twitter Linked-in

Dünyanin önemli yeme-içme markalarini Türkiye'ye getiren RMA Group, otelcilik sektörüne geçtigimiz yilin Ocak ayinda Radisson Izmir Aliaga yatirimi ile adim atti. Liman bölgesine ve otoyola olan yakinligi ile ulasim kolayligi açisindan dikkat çeken Radisson Izmir Aliaga, bölgenin yeni cazibe merkezi olmayi hedefledi. 12 bin metrekare alana sahip ve 3 bloktan olusan otel, konforlu ve her türlü detayi düsünülen 185 oda ve süite sahip. Otel bünyesinde toplanti salonlari, yüksek tavanli ve modern çizgilerle dizayn edilen balo salonu, günlük, haftalik ve aylik kiralanabilir kubik ofisler, Türk ve Dünya mutfaklarinin seçilmis örneklerinin bulundugu restoran ve gün boyu hizmet verecek pastane bulunuyor. 

“Is ve ev konforu bir arada”

Radisson Izmir Aliaga’nin Genel Müdürü Ertugrul Uzak, Aliaga’nin dinamik bir ticari yasama sahip olmasina karsin ‘konaklama’ anlaminda bölgedeki ihtiyaca dikkat çekerek, misafirlerine hem is yasami hem ev konforunu bir arada sunacaklarini söyledi. Uzak, otel bünyesinde misafirlerin keyifli vakit geçirebilecekleri ferah ortak alanlar yarattiklarini belirtti. Is insanlari için özel, sosyal mesafeye uygun çalisma alanlari yarattiklarini belirten Uzak, bilgisayardan hizli internet altyapisina, teknik destekten gün boyu ikramlara kadar her türlü detayi düsündükleri 6 ofis alani tasarladiklarini söyledi.

Güçlü kadro

Otelcilik sektörünün ‘hizmet’ odakli oldugunu, bu yüzden yönetim kadrosunun sektördeki yüksek tecrübeli isimlerden olustugunu ifade eden Uzak, operasyon bölümünde ise Aliaga istihdamini destekleme karari aldiklarinin altini çizdi. 

Essiz lezzetler

RMA Group olarak yiyecek-içecek sektöründe iddiali markalara sahip olduklarini hatirlatan Uzak, otel bünyesinde de bunun fark edilecegini söyledi. Uzak "Menülerimizde lokal tatlarin yaninda, uluslararasi dünya mutfagindan da seçilmis örneklere yer verdik. Menülerimizi misafirlerimizden gelecek beklenti ve isteklere göre sene içerisinden birden fazla kez yenilemeyi ve bu unutulmaz tatlar ile misafirlerimizi bulusturmayi hedefliyoruz” diye konustu.

Unutulan tarih gün isigina çikti

Radisson Hotel Izmir Aliaga Satis ve Pazarlama Direktörü Gözde Kaydirak  ise otel hizmete girmeden önce bölge halkina destek olmak adina güzel bir sosyal sorumluluk projesine imza attiklarini ifade etti. 500 yili askin tarihi geçmise sahip ‘Helvaci Kiliminin’ yeniden hayat bulmasi için yöre kadinlarina Aliaga Kadin Girisimi Üretme ve Isletme Kooperatifi ve Aliaga Halk Egitim Merkezi is birliginde kurs verilmeye baslandigini belirten Kaydirak "Ilk etapta 6 dokuma tezgâhimiz hazirlandi. Kadinlarimiz bu kursla aslinda bir altin bilezik olan yeni mesleklerine kavusacak, aile ekonomisine katkida bulunacak. Kilimler ise Radisson Hotel Izmir Aliaga tarafindan satin alinip, misafirleri ile bulusturulacak. Kadinlarimiz bu baslangiç ile yeni girisim hikayeleri yazacak” dedi. Kaydirak ayni zamanda; kilim ile birlikte ayrica Unesco Dünya Mirasi listesinde bulunan bölgeye 30 dakika mesafedeki Bergama’ya özgü tarihi parsömen kâgidini da otel açilis mektubu olarak tasarlayip, misafirleri ile bulusturma planlarinda olduklarini ifade etti.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —