Ramazanda Buca'nin yüzleri gülümseten iftari

Buca Belediyesi, ramazan ayi boyunca, görevleri nedeniyle çalisirken sokakta olan ve trafikte yakalanan vatandaslari, iftarda yalniz birakmayacak. Ramazan ayinin ilk iftariyla baslayan etkinlik kapsaminda, Buca'nin caddelerinde seyir halinde olup, ev

Güncel 14.04.2021 18:22:30 0
Ramazanda Buca

Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsaminda gerçeklestirilen ramazan ayinin ilk iftarinda Buca Belediyesi, iftar saatine yolda yakalanan hemsehrileri  yalniz birakmadi.

Ramazan ayi boyunca gerçeklestirilecek etkinlik kapsaminda, Buca Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü, yolda kalan vatandaslara iftarlik kumanyalar dagitilacak.

TRAFIKTE YAKALANANLARA IFTARLIK 

Buca Belediye Baskan Yardimcisi Baris Özreçber’in ilk dagitimini gerçeklestirdigi etkinlik kapsaminda, araçla veya yaya olarak evlerine gitmek ve iftara yetismek için çaba gösteren vatandaslar ile görevi nedeniyle iftar saatinde disarida olan hemsehrilere, sosyal mesafe kurallarina uygun olarak iftarlik paketler dagitildi. Özenle ve hijyen kurallarina uygun olarak hazirlanan iftarlik kumanyalarla birlikte  Buca’nin sembolü üzüm paketleri yer aldi. 

Iftar saatinde belediyenin kumanyalarini  karsilarinda gören vatandaslar ise saskinliklarini gizleyemedi.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °