RESIM YARISMASINDA ÖDÜLLER SAHIPLERINI BULDU

RESIM YARISMASINDA ÖDÜLLER SAHIPLERINI BULDU

Aliaga Ilçesi Ilk ve Ortaokullari arasinda yapilan 'Temiz Çevre, Temiz Doga ve Temiz Aliaga' temali resim yarismasinda ödüller sahiplerini buldu. Dereceye giren ögrenciler Güzelhisar Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen tören ile ödüllerini aldilar


Aliaga Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ile Aliaga Ilçe Milli Egitim Müdürlügü isbirliginde düzenlenen ‘Temiz Çevre, Temiz Doga ve Temiz Aliaga’ temali resim yarismasinda dereceye giren ögrenciler için Güzelhisar Sosyal Tesisleri’nde ödül töreni düzenlendi.


Aliaga Ilçesindeki ilk ve ortaokullar arasinda gerçeklestirilen yarismada ilkokul kategorisinde; Atatürk Ilkokulu’ndan Nisa Turan birinci, Karakuzu Ilkokulu’ndan Ayse Yamaner ikinci, Fatih Ilkokulu’ndan Yagmur koç üçüncü oldu. Ortaokullar kategorisinde ise Sehit Murat Coskun Ortaokulu’ndan Azra Kavin Bilgin birinci, Petrokimya Ortaokulu’ndan Elif Eylül Örs ikinci, Özel Aliaga Iyi Dersler Ortaokulu’ndan Musa Özdemir üçüncü oldu.


Ögretmen, ögrenci ve ailelerin yogun ilgi gösterdigi programda dereceye giren ögrenciler ödüllerini; Aliaga Belediye Baskan Yardimcilari Hakan Simsek, Mustafa Tahir Acar, Aliaga Ilçe Milli Egitim Sube Müdürü Aysegül Akpak Alaca, Aliaga Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Serap Cerrahoglu, Muhtarlik Isleri Müdürü Harun Selim Tosun ve Özel Aliaga Sinav Koleji Müdürü Sedat Güçlü’nün elinden aldi.


Derece alan veya almayan tüm resimlerin çok özel ve degerli oldugunu belirten Aliaga Belediye Baskan Yardimcisi Hakan Simsek, “Çocuklarimiz resimlerde Aliaga’nin tüm güzelliklerini göstermis. Çocuklarimizin Aliaga’yi bu kadar güzel görmeleri ve resimlestirmesi bizleri çok mutlu etti” dedi.