Tarih: 15.06.2022 16:48

'RUMUZ GONCAGÜL' SEYIRCIDEN TAM NOT ALDI

Facebook Twitter Linked-in


Aliaga Belediye Tiyatrosu’nda (ALBET) yil boyunca egitim görmüs olan kursiyerler ile Aliaga Belediyesi Sanatevi (ASEV) Egitmenlerinin ayni sahneyi paylastiklari ‘Rumuz Goncagül’ isimli müzikal oyun izleyenlerden tam not aldi.

ASEV yil sonu etkinlikleri kapsaminda Ulas Bayam Açikhava Tiyatrosu’nda sahnelenen oyunu Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, tiyatroseverler ile birlikte izledi. Dans ve müzik ögeleri ile desteklenen oyun izleyenlerden sik sik alkis aldi.

Türk tiyatrosunun önemli senaryo yazarlarindan Oktay Arayici’nin 1977 yilinda kaleme aldigi oyunun yönetmenligini ALBET Tiyatro Egitmeni Demet Bozkurt yapti. Evlilik kurumunu konu alan oyunda iki insanin rahatça yasayamadigi duygular, durumlar, komik ve elestirel bir dille seyirciye aktarildi. 23 kisilik oyuncu kadrosu ile 11 kisilik orkestra ekibinin yer aldigi gösterime konuk oyuncu olarak katilan ASEV Türk Sanat Müzigi Koro Sefi Baris Dogan da sarkilariyla renk katti. Dans koreografileri ve sahne tasarimiyla da ilgi çeken oyunun sonunda oyuncular performanslariyla ayakta alkislandi.


ALBET Tiyatro Egitmeni Demet Bozkurt, “Bu geceki oyunu pandemi döneminde kaybettigimiz mesai arkadasimiz, ALBET Tiyatrosunun büyümesinde büyük emekleri olan Ulas Bayam adina oynadik. Oyunun hazirlik asamasinda günlerce çalisan, emek harcayan ögrencilerimi, teknik ekibimizi, orkestramizi ve dans hocalarimi kutluyorum. Yaptigimiz çalismalarda sonsuz destekleriyle her zaman yanimizda olan Belediye Baskanimiz Serkan Acar’a çok tesekkür ediyorum” dedi.

ALIAGA BELEDIYE BASKANI SERKAN ACAR, “BIZ ÇOK GÜZEL BIR AILEYIZ”

Oyunun hazirlanmasinda emek harcayan tüm tiyatro oyuncularina, teknik ekibine ve orkestraya tesekkür eden Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, “Biz çok güzel bir aileyiz. Bu gecenin mimari Demet hocamiza ve bizleri yalniz birakmayan Aliagali tiyatroseverlere ayrica tesekkür ediyorum” dedi.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —