SAADET ALIAGA'DAN ÖGRETMENLER GÜNÜ MESAJI

SAADET ALIAGA

SAADET ALIAGA'DAN ÖGRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Saadet Partisi Aliaga Ilçe Baskani Mahmut Koç, 24 Kasim Ögretmenler Günü dolayisiyla mesaj yayinladi.
Sosyal medya hesabi araciligiyla paylasimda bulunan Koç, "24 Kasim Ögretmenler Günü vesilesi ile ögretmenlerimizin hak ettikleri degeri gördügü bir Türkiye'nin tesis edilmesini temenni ediyor, basta teröre kurban verdigimiz sehit ögretmenlerimiz olmak üzere, bütün ögretmenlerimizi saygi ve sevgi ile selamliyorum" ifadelerini kullandi.
Saadet Partisi Aliaga Ilçe Baskani Koç'un paylasimlari su sekilde:

Hayatini egitim davasina adamis bir ögretmenin çocugu olarak, yarinlarin insa edilmesi yolunda gayret sarf eden, gecelerini gündüzlerine katan ögretmenlerimizin, içinde bulundugu sartlari ve yüreklerinde tasidiklari egitim askini canigönülden anlayabiliyorum.

Ögretmenlerimiz her türlü hürmet ve iltifati hak etmektedir. Gelecegimizin teminati olan çocuklarimiz, ögretmenlerimizin ellerinde yetismektedir.

Fakat bugün ülkemizde ögretmenlerimize hak ettikleri deger ne yazik ki verilmemektedir. Maalesef; gerek çalisma sartlari, gerek gördükleri muamele, gerekse maas durumlari iyi degildir.

Bu kronik sorunlarin yani sira, bir de siddet gören, atanamayan, teröre kurban verdigimiz ögretmenlerimiz bulunmaktadir. Bu yürek parçalayan durumlar, ögretmenlerimizin içinde bulundugu aci tablonun en net örnekleridir.

24Kasim Ögretmenler Günü vesilesi ile ögretmenlerimizin hak ettikleri degeri gördügü bir Türkiye'nin tesis edilmesini temenni ediyor, basta teröre kurban verdigimiz sehit ögretmenlerimiz olmak üzere, bütün ögretmenlerimizi saygi ve sevgi ile selamliyorum.