Tarih: 09.12.2021 10:31

SADIK DOGRUER POLYAK MADENI ZIYARET ETTI

Facebook Twitter Linked-in

Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, Kinik Ilçe Kaymakami Erol Türkmen, Kinik Ilçe Milli Egitim Müdürü Ömer Derelioglu, Kinik Ilçe Jandarma Komutani Oral Kaymak, Kinik Ilçe Emniyet Müdürü Murat Coskun, Kinik Ak Parti Ilçe Baskani Sami Mollaahmet, Kamyoncular Kooperatifi Baskani Oktay Arslanyörür, Kinik Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Ugur Agar ile birlikte Polyak Madeni isletmesini ziyaret etti. 

Dünya Madenciler Günü olmasi sebebiyle gerçeklestirilen ziyarette Maden isletmesinde firma ortagi Muzaffer Polat, yönetim kurulu üyesi Karani Güleç, Genel müdür Serkan Bahçekapili, Genel müdür yardimcisi Kaan Uzuner ile bir araya gelerek Elmadere kömür havzasindaki kömürün rezervi , kalitesi ,is istihdami ve yurt içinde kömürün sevkiyati konularinda bilgi alindi.

Polyak Madeni isletmesi ziyaretinde bulunan Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, ”Öncelikle ilçemize kattigi ekonomik deger, sosyal proje ve egitime destekleri için Polyak Maden’e tesekkürlerimi sunuyorum. Ülkenin kalkinmasinda büyük katki saglayan, büyük zahmet ve emekle alin teri dökerek görevini icra eden bütün madenci kardeslerimizin de Dünya Madenciler Günü’nü kutluyorum. Maden sehitlerimizi saygi, sükran ve rahmetle aniyorum “dedi.

Polyak Madeni isletmesinin Kinik’a kattigi ekonomik deger, sosyal proje ve egitime destekleri için Kinik Ilçe Kaymakami Erol Türkmen ve Kinik IlçeMilli Egitim Müdürü Ömer Derelioglu tarafindan plaket takdim edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —