SADIK DOGRUER SAGLIK ÇALISANLARINA KARSI UYGULANAN SIDDETI KINADI

Son dönemde saglik çalisanlara saldirilarin artmasi ve en son Kartal Aile Sagligi Merkezi'nde hemsire olarak görev yapan Ömür Erez'in silahli saldiri sonucu öldürülmesi nedeni ile Kinik Belediye Baskani Doktor Sadik Dogruer saglik çalisanlarini zi

Yerel 24.01.2022 10:45:28 0
SADIK DOGRUER SAGLIK ÇALISANLARINA KARSI UYGULANAN SIDDETI KINADI

Kartal’da, Aile Sagligi Merkezinde görevli hemsire Ömür Erez’in silahli bir saldirgan tarafindan öldürülmesi nedeniyle Kinik Ilçe Kaymakami Erol Türkmen, Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, Kinik Ilçe Jandarma Komutani Oral Kaymak, Kinik Ilçe Milli Egitim Müdürü Ömer Derelioglu, Kinik Toplum sagligi merkezini ziyaret ederek saglik çalisanlarina bassagligi diledi.

Saglik personelinin darp edilmesini kinayan, kendisi de hekim olan Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “Hastalara sifa vermek amaci ile gece gündüz ayirmaksizin, mesleklerini büyük özveriyle yerine getiren saglik çalisanlarina karsi uygulanan siddet topluma karsi yapilmis utanç verici bir davranistir. Kartal’da aile sagligi merkezinde görevli hemsiremiz Ömür Erez’in, acimasizca katledilisi bizleri derinden üzmüstür. Saglik çalisanlarimiza karsi yapilan sözlü ve fiziksel siddet kabul edilemez bir durumdur. Her kosulda saglik çalisanlarimizin yaninda oldugumuzu özellikle ifade etmek istiyorum.” dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °