SAGLIKÇILARI ALKISLAMAYLA OLMUYOR

Prof. Dr. Kadir Güzin'e toplu tasimada büyük ayip! Izin belgesi olmasina ragmen üzerine yürüyüp zorla indirdiler

Gündem 27.01.2021 13:07:50 0
SAGLIKÇILARI ALKISLAMAYLA OLMUYOR

Sütçü Imam Üniversitesi'nde görev yapan Prof. Dr. Kadir Guzin 65 yas üstü olmasi nedeniyle toplu tasima kullanmak için izin belgesi çikartti. Istanbul'da toplu tasima kullanmak isteyen Güzin, belgesi olmasina ragmen araçtan zorla indirildi. Güzin, otobüstekilerin "Ise geç kaliyoruz çabuk in" diyerek üzerine yürüdügünü de aktardi.

Koronavirüs tedbirleri kapsaminda 65 yas ve üstü vatandaslarin toplu tasima kullanmasi yasaklandi. Bazi vatandaslarin izin belgesiyle otobüslere binmesi saglanirken, kendisine belge çikartanlardan biri de Kahramanmaras Sütçü Imam Üniversitesi Kadin Hastaliklari ve Dogum ve Jinekolojik Onkoloji Uzmani Prof. Dr. Kadir Güzin oldu.

"SAGLIKÇILARI ALKISLAMAYLA OLMUYOR"

Istanbul'da toplu tasima kullanmak isteyen Güzin, izin kartini göstermesine ragmen otobüsten indirildigini belirtti. Kendisine yapilan muamele nedeniyle çok üzüldügünü dile getiren Güzin, toplu tasimadaki vatandaslarin kendisine sahip çikmak yerine, "Ise geç kaliyoruz çabuk in" demesine tepki gösterdi ve "Biz saglikçilari alkislamayla olmuyor" ifadelerini kullandi.Konuyu sosyal medya hesabindan aktaran Güzin paylasiminda su ifadelere yer verdi:"Degerli arkadaslarim, Ben 65 yasinda hekim, hocayim. Bugün Istanbul Atasehir'de 19E belediye otobüsüne bindim.

"IZIN KARTINI GÖSTERMEME RAGMEN INDIRDILER"

Istanbul kartimi, hekimlik kartimi ve üniversiteden aldigim izin kartini göstermeme ragmen beni otobüsten indirdiler. Ayrica otobüsün içindekiler dahi bana sahip çikmadi.

ÜZERIME YÜDÜRÜLER"'

Doktor bey otobüsten in isimize geç kaliyoruz' diye üzerime yürüdüler. Istanbul kart 65 yas üstünü doktor ve vatandas diye ayirmiyor. Biz saglikçilari alkislamayla olmuyor. Bunu herkese bildirmenizi istiyorum. Üzüldügüm sey binlerce hastayla gece gündüz ilgilenmeme ve 450 üstünde asistan, doçent, profesör yetistirmis olmama ragmen, bu toplum bu kadar duyarsiz ve nankör olabilir mi?"

RESMI BELGEYI KABUL ETMEDILER"

Içisleri Bakani bu yasayi çikarirken resmi belgeyi bir otobüs soförü bile kabul etmiyor. Bu durum beni ziyadesi ile üzdü.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °