Tarih: 28.12.2020 06:06

SAHIL KENARLARINA "KORONA YASAGI” UYARISI

Facebook Twitter Linked-in

Içisleri Bakanligi yayimladigi genelge ile Koronavirüs ile mücadele kapsaminda yasaklanan piknik alanlari ve sahil kenari konusunda Aliaga Ilçe Emniyet Müdürlügünden vatandaslara uyari geldi.
 
Içisleri Bakanligi tarafindan yayimlanan genelgeyle kapsaminda; Aliaga Kaymakamligi Ilçe Saglik Müdürlügü Hifzissihha Kurulunun 27 Mart 2020 tarih ve 11 sayili karari ile 28 Mart 2020 Cumartesi gününden baslamak üzere virüsle mücadele sona erinceye kadar mesire alanlari, ören yerleri, ormanlar, piknik alanlari, sahil kenarlari gibi alanlarda yürümek, kosmak, spor yapmak ve balik tutmak gibi sosyal aktiviteler halk sagligini korumak amaciyla yasaklandi. 

 
YASAK 7 GÜN 24 SAAT GEÇERLI


Alinan kararlarin bazi vatandaslarca yanlis anlasildigini ifade eden emniyet güçleri, konu hakkinda uyarida bulundu. Aliaga’nin sahil bandinin uzunlugu, mesire alanlarinin çoklugu, nüfus hareketlerinin yogunlugu göz önünde bulundurularak, 28 Mart 2020 tarihinden virüsle mücadele sona erinceye kadar, haftanin 7 günü 24 saat esasina göre vatandaslarin Ilçe genelindeki sahil bantlari, mesire ve ören yerlerinde, piknik alanlarinda, piknik yapmak, balik tutmak, spor yürüyüs vb. faaliyetleri yapmalari yasaklanmis olup, vatandaslarin alinan karara riayet etmeleri toplum sagligi ve salginin önüne geçilmesi açisindan önem arz edecegi ifade edildi.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —