Sahne Tozu Tiyatrosu 15 Yasinda

Sahne Tozu Tiyatrosu 15 Yasinda

Gündem 28.12.2020 06:06:50 0
Sahne Tozu Tiyatrosu 15 Yasinda

Çaglar Isgören’in Izmir’de kurdugu, Haldun Dormen’in sanat danismanligini yaptigi Sahne Tozu Tiyatrosu 15. yasini kutladi.

YÜZLERCE KUTLAMA MESAJI

Sahne Tozu Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Çaglar Isgören ve kadrosu 15. yasini sahnede kutladi. Kutlamada pasta kesilerek, iyi dileklerde bulunuldu. Çaglar Isgören, Sahne Tozu Tiyatrosu’nun kurulus yil dönümünü kutlayan herkese tesekkür etti. Sahne Tozu Tiyatrosu’nun 15. yasinda yeni eserleri Izmir halki ile bulusturacaklarindan dolayi çok heyecanli olduklarini belirtti. Sahnede yapilan kutlama, kurulus yil dönümü yemeginde devam etti.

Sahne Tozu Tiyatrosu’nun sosyal medya hesaplarindan ise kurulus yil dönümüne özel yüzlerce kutlama mesaji geldi. 

ÖZLEM BITIYOR

15. yili kutlamanin coskusunu yasayan Sahne Tozu Tiyatrosu kadrosu, yeni sezonun ilk oyununun açiklandigi tarihten itibaren çok güzel yorumlar aldiklarini ve sahneyi çok özlediklerini belirtti. 25 Ekim Cuma günü perdelerini açacak olan Sahne Tozu Tiyatrosu, Komik Para adli komedi oyunu ile seyirci ile bulusacak. Sahne Tozu Tiyatrosu Haldun Dormen Sahnesi, sezon boyunca cuma, cumartesi ve pazar günleri tiyatroseverleri agirlayacak. Detayli bilgi www.sahnetozu.com adresinde…


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °