'SAKABARE' TIYATRO OYUNU KINIKLI TIYATROSEVRLER ILE BULUSTU

Kinik Belediyesi tarafindan düzenlenen ücretsiz 'Sakabare' tiyatro oyunu , Kinikli tiyatroseverlerden yogun ilgi gördü.

Kültür Sanat 11.02.2022 10:19:14 0

Kinik Belediyesi tarafindan Kinik Halk Egitimi Merkezi Ögretmenevinde düzenlenen “Sakabare” tiyatro oyunu ücretsiz olarak 13 yas üstü seyircisiyle bulustu.

Kinik Belediyesi tarafindan halka açik ve ücretsiz olarak seyircisiyle bulusturulan, Abdullah Sahin, Hakverdi Biber, Selda Bucak, Zuhal Göncü ve Bora Gencer isimli sanatçilarin sahne aldigi “Sakabare” tiyatro oyunu yogun katilim ile Kinikli sanatseverlerden büyük ilgi gördü.


Sanatsal ve kültürel aktivitelerin yasamdaki önemine vurgu yapan Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “Kültürel gelismeyi saglayan gizli güçlerden biri de tiyatrodur. Egitimsel gücü yüksektir. Dayanismayi ögretir, toplum yasami için gerekli olan sorumluluk duygusunu saglar ve bireyin birçok konuda gelisimine katkida bulunur. Bizlerde sanatsal ve kültürel anlamda katki saglamak adina, hemsehrilerimizin güzel vakit geçirecegi bir aktivite olarak, ücretsiz tiyatro oyunu düzenledik. Yogun katilim ve ilgiyi görmek bizleri mutlu ediyor. Sanatsal ve kültürel anlamda etkinliklerimiz devam edecek” dedi.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °