Tarih: 03.10.2021 14:00

SAMPIYON TEKIRDAG YELKEN IHTISAS KULÜBÜ

Facebook Twitter Linked-in

Çekismeli geçen yarislarin ardindan dereceye giren takimlara ödül töreniyle kupalari takdim edildi. Ödül töreninde konusan TYF Sportif Direktörü Fatih Özmen çok basarili bir sampiyonayi geride biraktiklarini ifade ederken madalya alan almayan, yarisan tüm yelkencileri tebrik ettigini söyledi.

Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras ise Bodrum’da yillardir gelisen yelken sporuna destek olmak için çalistiklarini söylerken “Ulusal ve uluslararasi alanlarda sporcular önemli basarilara imza atiyorlar. Denizdeki yelkencilerin muhtesem mücadelelerini görüyorum. Sizler derinligini bile bilmediginiz sularda yarisiyorsunuz, inanilmaz bir mücadele içerisindesiniz. Yaptiginiz is o kadar büyük ki size saygi duyuyorum. Hem kulübünüzü, hem bulundugunuz ili, ilçeyi, bir taraftan da ülkemizi dünyanin her yerinde basariyla ve gururla temsil ediyorsunuz. Bu yüzden sizleri kutluyor, gözlerinizden öpüyorum” dedi.


TYF 2021 Optimist Türkiye Takim Yarisi Sampiyonasi’nda zafer Tekirdag Yelken Ihtisas Kulübü’nün olurken ikinciligi Fenerbahçe Dogus Yelken ve üçüncülügü B.B. Bodrumspor Yelken Subesi elde etti.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —