SANATÇILARDAN BAYRAKLI'YA YENI YIL SÜRPRIZI

SANATÇILARDAN BAYRAKLI

Bayrakli'ya sürpriz yapan birbirinden degerli sanatçilar, kendi çektikleri videolarla ilçe sakinlerine mutluluk, saglik ve huzur dolu yillar diledi.

Bayrakli’ya sürpriz yapan birbirinden degerli sanatçilar, kendi çektikleri videolarla ilçe sakinlerine mutluluk, saglik ve huzur dolu yillar diledi. Mogollar grubunun kurucularindan usta Sanatçi Cahit Berkay, Bayraklililar için unutulmaz ‘Al Yazmalim’ türküsünü, Pinhani Grubu Solisti sevilen Sanatçi Sinan Kaynakçi da ‘Dön Bak Dünyaya’ sarkisini seslendirerek, Bayrakli’ya armagan etti. Ünlü isimlerin unutulmaz destegi, Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal ve Bayrakli Belediyesi sosyal medya hesaplarindan paylasildi. Baskan Sandal, ünlü sanatçilara desteklerinden ve emeklerinden dolayi tesekkür etti.


Usta Tiyatrocu Genco Erkal, Mogollar grubunun efsane ismi Cahit Berkay, sanatçi Hüsnü Arkan, oyuncu Levent Üzümcü, basarili müzik gruplarindan Pinhani’nin solisti Sinan Kaynakçi ile Mor ve Ötesi Grubu’nun solisti Harun Tekin, Kardes Türküler Grubu’ndan Fehmiye Çelik, ünlü sair Sükrü Erbas, sanatçi Ezgi Aktan ve rap müzigin sevilen isimleri Saniser ve Gazapizm, kendi çektikleri yeni yil mesaji videolariyla Bayraklililara sürpriz yapti. Bayrakli Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü organizasyonuyla, Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal ve Bayrakli Belediyesi sosyal medya hesaplarindan paylasilan videolar, vatandaslarin begenisini kazandi.

BASKAN SANDAL’DAN TESEKKÜR

Ünlü sanatçilara desteklerinden ve emeklerinden dolayi tesekkür eden Baskan Sandal, “2020 yilini geride biraktik. Gerek pandemi gerekse deprem hepimiz için yikici ve yorucu oldu. Inaniyorum ki 2021 yilinda bu yaralarimizin tamamini saracagiz. Bütün vatandaslarimizin yeni yilini en içten dileklerimle kutluyor, mutlu ve huzurlu 2021 yili diliyorum” dedi.

ISTE ÜNLÜ SANATÇILARIN BAYRAKLI’YA YENI YIL MESAJLARI
Mor ve Ötesi Solisti Harun Tekin:

Bu yil dünya ve Türkiye için zor bir yildi ama özellikle Izmir ve Bayrakli için deprem dolayisiyla bu zorluk iyice artti. Kayiplarimiz için bas sagligi ve sabir diliyorum. 2021’in 2020’yi unutturacak, yaralarimizi sardigimiz, mutluluk, huzur, saglik dolu bir yil olmasini dilerim. Çok özledigimiz Izmir’e, Bayrakli’ya selamlar, sevgiler gönderiyoruz. Bu yil istedigimiz gibi birlikte olamadik ancak önümüzdeki yil için umutluyuz. Her seye ragmen Iyi seneler Izmir, Iyi seneler Bayrakli.

Kardes Türküler - Fehmiye Çelik:

Kardes Türkülerden herkese sevgiler selamlar. Gönül isterdi ki bu zor günleri geride birakip, bir araya gelebilelim. Sarkilarimizi hep bir agizdan beraber seslendirelim. Dostlugumuzu, dayanismamizi, direncimizi hep birlikte yükseltelim. Ama görünüyor ki bu biraz daha zaman alacak. Ama biz yine de sözlesmis olalim. 2021’de saglikla, sihhatle yeniden yan yana gelebilmek, hep beraber olmak dilegiyle…

Sair - Sükrü Erbas:

Izmir’in ve Bayrakli’nin çok sevgili sakinleri; 2020 yili dogal afetleri, savaslari, salgin hastaliklari, kadin cinayetleriyle saniyorum ki hepimizin hayatinda en kötü yil olarak geride kaldi. Son olarak Izmir ve agirlikli olarak Bayrakli’nin yasadigi deprem felaketinde hayatini kaybedenleri bir daha saygiyla aniyorum. Yakinlarini kaybedenlere bas sagligi diliyorum. 2021’in dünyanin bütün halklariyla birlikte bizim cografyamizda yasayan insanlara da iyilikler, güzellikler, baris ve adalet getirmesini diliyorum.

Sanatçi Ezgi Aktan:

Izmir benim hep güzelliklerle andigim, her gelisimde hayran kaldigim ve tekrar gelmek için gün saydigim bir yer.  Ama 2020 ugurlu gelmedi Izmir’e. O yüzden Izmirlilere 2021’in saglik, mutluluk ve yaralariniza ilaç olmasini diliyorum. Biz hep yaninizdayiz. Hep kalbimizdesiniz. Sarkilarimizi zaman zaman sizin için de söylüyoruz. Bana size ulasma firsati verdiginiz için size çok tesekkür ediyorum.

Mogollar Grubunun kurucularindan usta Sanatçi Cahit Berkay:

Güzel sehrin güzel insanlari; 2020 hatirlamak istedigimiz bir yil olmadi ama hayat devam ediyor. Yeni yilin hepimiz için sevgi yili olmasini diliyorum. Bol sevgi üretip, bol paylasarak bunun için de bolca emek sarf etmemiz gerekiyor. Sevgi emektir deyip, curasiyla efsane Al Yazmalim türküsünü seslendirdi.

Pinhani Grubu Solisti - Sinan Kaynakçi: 

Dön Bak Dünyaya sarkisiyla Bayraklilara merhaba diyerek, sevilen sarkiyi Bayraklililar için seslendirdi.

Usta Tiyatrocu - Genco Erkal:

Bu yil hepimiz için dertli bir yil oldu ama en büyük aciyi siz Izmirli depremzedeler yasadiniz. Umarim önümüzdeki yil daha mutlu saglikli ve yaralarin sarildigi bir yil olur. 

Oyuncu - Levent Üzümcü:

Biliyorum kötü bir yil geçirdik. Pek de tatli olaylarla hatirlamiyoruz. Bayrakli’da depremde ölenlere rahmet, yakinlarini kaybedenlere sabir diliyorum. Ama yeni yilda birbirimize destek olarak daha iyi bir yil yasamaya ve yasamaktan onur duyacagimiz bir yila hazirlanin. Iyi yillar…

Rap Sanatçisi - Saniser:

Yaralarimizin sarildigi, acilarimizin bir nebze oldugu hafifledigi, yüzümüzün bir nebze güldügü bir yeni yil diliyorum hepinize. Saygilar.