Tarih: 23.12.2021 16:41

Sari Siyahlilarda Hedef Devreyi Galibiyetle Tamamlamak

Facebook Twitter Linked-in

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9.Bölge 2.Grupta liderligini sürdüren Izmir’in güçlü temsilcisi Aliagaspor FK, ligin 9.Haftasinda Manisaspor’a konuk oluyor. 26 Aralik 2021 Pazar günü Manisa Ertugrul Dilek sahasinda oynanacak karsilasma saat 14.00’te baslayacak.

Manisa deplasmanindan galibiyetle ayrilarak devreyi lider kapatmanin hesaplarini yapan Aliagaspor FK, hazirliklarini Aliaga Atatürk Stadyumunda Teknik Sorumlu Hakan Sapçi yönetiminde sürdürüyor. Açma germe ve isinma hareketleriyle baslayan antrenman çeviklik ve çabukluk çalismasinin ardindan yarim sahada taktik maçla son buldu.


 

Ligde 18 puanla liderlik koltugunda oturan Aliagaspor FK, rakip fileleri 26 kez havalandirarak grubun en golcü takimi konumunda bulunuyor. Manisaspor ise 8 puanla 6.Sirada yer aliyor.


 ALIAGASPOR FK TEKNIK SORUMLUSU HAKAN SAPÇI: “MANISA’DA KAZANARAK DEVREYI LIDER KAPATMAK ISTIYORUZ

Devrenin son maçinda Manisa’da genç ve dinamik bir takima karsi oynayacaklarini belirten Aliagaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Sapçi, “Izmirspor ve Çigli Belediyespor ile ayni puanlara sahibiz. Sampiyonlukta iki tane ciddi rakibimiz var. Puan kaybi yasamadan grubumuzu lider tamamlayarak final gruba geçmek istiyoruz. Iyi bir takima sahibiz. Hafta sonu oynayacagimiz Manisaspor maçina da iyi hazirlaniyoruz. Manisa’da kazanarak devreyi lider kapatmak istiyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —