Tarih: 22.04.2022 14:52

SATRANÇ TUTKUNLARI ALIAGA'DA YARISACAK

Facebook Twitter Linked-in

Aliaga Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenledigi ‘KYME Satranç Turnuvasi’ bu yil 21-22 Mayis tarihleri arasinda gerçeklestirilecek. Türkiye’nin farkli sehirlerinden Aliaga’ya gelecek yüzlerce satranç tutkunu dereceye girebilmek için kiyasiya bir mücadele sergileyecek.

Aliaga Belediyesi Satranç Kulübü ile Türkiye Satranç Federasyonu isbirliginde Aliaga Belediyesi Spor Salonu’nda organize edilecek turnuva 21 Mayis 2022 Cumartesi günü saat 10.00’da baslayacak. Iki gün sürecek turnuvaya Türkiye’nin dört bir yanindan sporcular katilacak.

Turnuvaya katilmak isteyen satranç tutkunlari 25 Nisan - 19 Mayis tarihleri arasinda http://www.izmir.tsf.org.tr/ adresinden basvurularini yapabilecek. A,B ve C olarak üç farkli kategoride oynanacak turnuvada Isviçre sistemi kullanilacak. Her kategoride turnuva 7 tur üzerinde sporcu basina 45'+30" süreyle oynanacak. 


Geçerli bir Pasaport ve FIDE ID’si bulunan yabanci sporcularda TSF Sporcu Lisansi sarti aranmayacak. Turnuvada Swiss Manager yazilimi kullanilacak ve baslangiç siralamasi, sporcunun en yüksek kuvvet derecesine göre yapilacak. Turnuva sonunda kendi kategorilerinde derece alanlar için madalya ve ödül töreni düzenlenecek.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —