Tarih: 04.03.2021 16:15

Sehitlerimiz için Hayir Lokmasi

Facebook Twitter Linked-in

CHP Konak Ilçe Baskani Çagri Grusçu' yaptigi konusmada;

"Sehitlerimiz bizim kutsalimizdir. Ülkemizin topraklarinin her bir karisinda aziz sehitlerimizin kani var.  Al bayragimizi alçaklara ugratmayan ancak ülkemize kasteden alçaklara caniyla bedel ödeyerek ders veren, yedi düvele korku salan Türk Ordusunun her bir askeri, vatanimizin bölünmez bütünlügü için canla basla mücadele etmektedir. Biz de bu anlayisla, milli birligimiz ve bütünlügümüz için mücadele etmeye devam edecegiz.

Sunu çok iyi bilecegiz. Sehitlik ve  gazilik her türlü siyasi hesabin üstündedir, öyle olmalidir. Vatanimiz için canini veren her sehit, canini vermeyi göze alan her gazimiz milletimizin ortak degeridir.  Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak hiç kimsenin bu degerlerimiz arasinda ayrimcilik yapmasina müsaade etmedik, etmeyecegiz. Eli kanli hainlere, ülkemize kasteden gözü dönmüs terör örgütlerine imkan vermeyen, yedi düvele korku salan Mehmetçigimizin her daim yaninda olacagiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz ülkemize kasteden hainlere firsat verenlerin hep karsisinda olduk. Partimizin her kademesinde görev yapan kim varsa terörü ve terör örgütlerini hep lanetledik, lanetlemeye devam edecegiz. Milli degerlerimiz için hep bir arada durduk, durmaya devam edecegiz. Kim bundan kendine siyasi malzeme olusturup nemalanmaya çalisiyorsa sunu bilsin ki, ona buradan bir firsat yoktur.

Rabbim, devletimizin dirligi, vatani, milleti ve al bayragi için, hepsinden önemlisi canindan aziz bildigi mukaddes degerleri için topraga düsmüs tüm sehitlerimizin sefaatini üzerimizden eksik etmesin. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari ile bugüne kadar vatan için canini veren tüm aziz sehitlerimizin ruhlari sad, makamlari cennet-i âlânin baskösesi olsun. 

Sehitlerimizin aileleri de bizim kutsal emanetlerimizdir. Biz, her firsatta sehit ailelerimizi ziyaret ediyor, onlarla bir araya geliyoruz. Gerek ev ziyaretlerinde, gerek telefon görüsmelerimizde, gerekse bu tür etkinliklerde hep sehit yakinlarimizin metanetlerine sahit oluyoruz. Tüm sehit ailelerimize minnettarligimizi ifade ediyorum. Rabbim sehit yakinlarimiza sabri cemil ihsan eylesin. 

Sehitlerimizin geride biraktigi yakinlariyla birlikte özellikle yetimleri ve öksüzleri bize emanettir. Insallah milletçe bu emanetlere sahip çikacak, biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak sehitlerimizin ruhlarini asla muazzep etmeyecek, gazilerimizi asla yalniz birakmayacagiz. 


Bu düsünceyi ortaya koymak adina bugün bizi yalniz birakmayan CHP Izmir Il Baskanimiz ve yönetimine, CHP'li milletvekillerimize, parti meclisi üyelerimize, ilçe baskanlarimiza, Izmir Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Tunç Soyer'e, Konak Belediye Baskanimiz Sayin Abdül Batur'a, tüm ilçe belediye baskanlarimiza, ilçe yöneticilerimize, gençlik ve kadin kollarimiza, belediye meclis üyelerimize, Millet Ittifaki'nin degerli partilerinin temsilcilerine çok tesekkür ediyorum." dedi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —