SEKTÖREL SORUNLAR MESLEK KOMITELERI TOPLANTISI'NDA GÖRÜSÜLDÜ

Aliaga Ticaret Odasi (ALTO) bünyesinde çalismalar yürüten Meslek Komitelerinin sorunlarinin ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinin görüsülerek degerlendirildigi Meslek Komiteleri Toplantisi gerçeklestirildi.

Yerel 3.03.2022 17:02:46 0
SEKTÖREL SORUNLAR MESLEK KOMITELERI TOPLANTISI

Oda bünyesinde çalismalarini yürüten Meslek Komitelerinin sorunlarinin, bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinin görüsülerek degerlendirildigi ve sektörler arasi dayanismanin amaçlandigi toplantiya, Aliaga Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ömer Ertürk, Aliaga Kaymakami Sayin Ömer Karaman, Meclis Baskani Adnan Saka, Yönetim Kurulu Baskan Vekilleri Hamdi Erdem, Ugur Akyildiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Saban Atalan, Dr. Y. Kemal Aygün, Abbas Gidici ile meslek komitesi üyeleri katildi.

Meslek komitesi temsilcilerinin ilçe, bölge ve ülke gündemi ile sektörel olarak sorunlari dile getirerek çözüm önerilerini paylastiklari toplantilar oldukça verimli geçerken; sorunlar ve öneriler kayit altina alinarak raporlama çalismalari baslatildi.

Toplantinin açilis konusmasini gerçeklestiren Aliaga Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ömer Ertürk, “Meslek komitelerimiz, oda-üye kaynasmasinda, sektör sorunlarinin detayli bir sekilde irdelenmesinde en önemli görevi üstlenen, vazgeçilmez organlarimizdir. Bizler tüm komite üyelerimizle sürekli iletisim halindeyiz. Sahadaki sektör sorunlarini yakindan takip ediyor, çözüm odakli istisarelerde bulunuyoruz. Meslek komitelerimizden gelen sorun ve çözüm önerilerini bizzat odamiz ve TOBB kanaliyla ilgili makamlara iletip takipçisi oluyoruz. Is dünyamiza nefes aldiran çok sayida düzenleme, üyelerimizden baslayan süreçlerin neticelenmesi ile de hayata geçti” dedi.


Gerek pandemi gerekse de ekonomideki olumsuz gelismelere ragmen ALTO üyelerinin, üretmeye devam ederek pek çok sektörlere can verdigini ve bu gayretin kendi mücadelelerine can suyu oldugunu dile getiren Ertürk, “Hali hazirda bu toplantilari düzenlemeye devam edip, sahanin sorunlarini bizzat sizlerden alarak; yapacagimiz çalismalarla sorunlarin çözümü noktasinda ilgili makamlara sesimizi duyurmayi ve olumlu anlamda sonuç alabilmenin gayreti içinde olacagiz” diye konustu.

ALTO Meclis Baskani Adnan Saka da toplantida yaptigi konusmada, “Meslek komitelerimiz kendi sektörlerinde faaliyet gösteren isletmelerin sesini duyurmak açisindan önemli bir görev üstlenmislerdir. Bu anlamda, Meslek Komitelerimizin; sektörlerinin taleplerini ve çözüm önerilerini Odamiza iletmelerini çok önemli buluyoruz” dedi.

Toplantinin kapanis konusmasini gerçeklestiren ALTO Yönetim Kurulu Baskani Ömer Ertürk, Sektörlerin sorun ve beklentilerinin görüsüldügü toplantilara katilim saglayarak degerli katkilarda bulunan Aliaga Kaymakami Sayin Ömer Karaman’a tesekkür etti.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °