Selin vurdugu Izmir'den ürküten görüntüler

Selin vurdugu Izmir

Izmir'de etkili olan saganak nedeniyle dereler tasti, çok sayida ev ve is yerini su basarken, caddeler göle döndü. Trafikteki çok sayida araç ise sular altinda kaldi.

Meteoroloji Genel Müdürlügü, dün Izmir için kuvvetli saganak yagis ve rüzgar uyarisi verirken, öngörülen yagis gece saatlerinde etkili oldu.

VATANDASLARIN DISARIYA ÇIKMAMASI ISTENDI

Etkili yagislar nedeniyle kentin birçok bölümünde su baskinlari yasandi. Yetkililer pes pese açiklamalar yaparken, gerekmedikçe vatandaslarin disari çikmamasini istedi.


ARAÇ SUYA BATMIS

Bölgeye giden CNN ekibinin çektigi görüntüler ise kentteki vahim durumu gözler önüne serdi. Yagistan en çok etkilenen ilçelerden biri olan Balçova'da sel nedeniyle araçlarin sular altina gömüldügü görüldü.

KALDIRIM TASLARI YERINDEN ÇIKTI

Yol kenarindaki kaldirim taslarinin da etkili olan su baskini ve selden sonra yerinden çiktigi da görüntüler arasinda yer aldi.

EKIPLER ZOR ANLAR YASADI

Öte yandan bölgeye giden belediye çalisanlari da zor anlar yasadi. Biriken su nedeniyle bastigi yeri göremeyen bir çalisan ayagi kaydiktan sonra yere düstü. Düsen belediye çalisanina ekip arkadasi ve bölgedeki çalismalara destek veren bir vatandas yardimci oldu. Belediye ekiplerinin bölgedeki yogun çalismasi devam ediyor.