SERDAR BERK, YENI DÖNEM IÇIN MAZBATASINI ALDI

SERDAR BERK, YENI DÖNEM IÇIN MAZBATASINI ALDI

Aliaga Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskanligi'na geçtigimiz hafta sonu yapilan kongrede 672 oy alarak yeniden baskan seçilen Serdar Berk , yeni dönem için mazbatasini aldi.

Aliaga Belediye Dügün Salonu'nda yapilan Esnaf ve Sanatkarlar Odasi'nin baskanlik seçiminde mevcut baskan Serdar Berk  ,Hüseyin Ekren  ile yarismisti. Seçim sonucunda mevcut baskan Serdar  Berk 672, Hüseyin Ekren  334  oy  ile üyelerinin güven oyunu alarak yeniden baskanlik görevine Serdar Berk seçildi.

Aliaga  Esnaf ve Sanatkarlar Odasi’nin Olagan Genel Kurulu’nda yeniden baskanliga seçilen Serdar  Berk , yönetim kurulu üyeleriyle birlikte  Ilçe Seçim Kurulu’na giderek, Seçim Müdürü Emrullah Deviren ’in elinden mazbatasini aldi. Serdar Berk ve yönetim kurulu üyeleri  2. Dönem için göreve basladilar.

“Aliaga ’miza, odamiza, esnaf ve sanatkarlar teskilatimiza hayirli olsun”

Mazbatasini almasinin ardindan konusan Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Serdar Berk , kendisi ve yönetimine bu görevi layik gören ve kongreye katilim saglayan tüm esnaflara tesekkür etti. Geçmis dönemde oldugu gibi, yeni dönemde de en büyük çabayi esnaflar için vereceklerini dile getiren Baskan Berk , esit hizmet anlayisiyla hiçbir esnafi magdur etmeme gayreti içinde olacaklarini söyledi. Yeni yönetiminde tecrübe ile gençligi birlestirdiklerini de dile getiren Baskan Berk , tüm esnaflara el uzatarak birlik ve beraberligin ön planda tutulacagi yeni dönemin hayirlar getirmesini diledi. Kongrenin kazananinin Aliaga  ve esnaflar oldugunu sözlerine ekleyen Baskan Berk ,” Üyelerimizin takdiriyle yeniden güven tazeledik. Bizleri tekrar bu görev için layik gören üyelerimize sonsuz tesekkür ediyorum.  Yeni dönem Aliaga ’miza, odamiza, esnaf ve sanatkarlarimiza  hayirli ve ugurlu olsun” diye konustu.


Mazbatasini alan Esnaf Odasi Baskani Berk  daha sonra Ilçe Seçim Müdürlügü  binasi önünde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hatira fotografi çektirdi. Mazbata töreninin ardindan Berk  ve Yönetim Kurulu üyeleri  Küçük sanayi sitesinde  eski ustalardan Salih Kahraman’i  ziyaret ederek  dogum gününü kutladilar.