Tarih: 04.11.2021 17:26

SERKAN ACAR HASTANE INSAATINI INCELEDI

Facebook Twitter Linked-in

Aliaga Belediyesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi is birliginde Çaltilidere Mahallesi’nde projelendirilen Izmir’in tek Mesleki ve Çevresel Hastaliklar Hastanesi’nde insaat çalismalari tüm hiziyla sürüyor. Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, kaba insaati tamamlanma asamasina gelinen hastanede çalismalari yerinde inceledi.  

Tam donanimli hastanede acil servis, mikrocerrahi, yanik ünitesi, fizik tedavi ünitesi, hiperbarik oksijen tedavi ünitesi gibi önemli birimler yer alacak. Hastaliklara tani konulmasi açisindan da ülke genelinde önemli bir merkez olacak. Hastane; E87 Uluslararasi Karayolu üzerinde ve Kuzey Ege Otoyolu çikisinda bulunmasiyla önemli bir ulasim bölgesinde yer aliyor. Hastaneye ayni zamanda denizden ve helikopterle ulasim imkani da bulunuyor.  Hastanenin 2022 yilinda tamamlanmasi hedefleniyor.


Serkan Acar yaptigi incelemeler sonrasinda açiklamada bulundu. Baskan Serkan Acar, “Çalismalarimiz yogun bir sekilde devam ediyor. Ana binamiz olan ve içerisinde ameliyathane ile yogun bakim ünitelerinin oldugu C blokta çalismalar tamamlanarak duvar ve alçi çalismalarina baslandi. 8 kattan olusan B bloktaki çalismalarimizda besinci kata kadar geldik. A Bloktaki çalismalarimiz sürüyor. A ve B bloktaki çalismalari, hava kosullari da müsaade ettigi takdirde, ocak ayinin sonunda bitirmeyi hedefliyoruz. Tamamladigimiz her bloga bayragi asacagiz. Kaba insaatin tamamlanmasinin ardindan ince isçilige baslayacagiz. Hedefimiz dogrultusunda her sey yolunda gidiyor. Dokuz Eylül Üniversitesi ile birlikte Aliagamiza ve Izmirimize layik güzel bir hastane kazandiracagiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —