Tarih: 15.02.2021 15:32

SEVGIMIZ SAGLIKÇILARA

Facebook Twitter Linked-in

Edremit Belediyesi pandemi döneminde zor günler geçiren yerel esnafi desteklemek ve pandemi döneminde canla basla çalisan saglik çalisanlarina moral ve motivasyon saglamak için yerel esnaflardan aldiklari çiçekleri saglikçilara hediye etti. 

Belediye Baskani Selman Hasan Arslan’da esi Oya Arslan’la birlikte saglik çalisanlarini ziyaret ederek 14 Subat Sevgi Günü’nü kutlayip çiçek takdim etti. 

Yaptigi girisimle herkese örnek olan Baskan Arslan, kendi sosyal medya hesaplarindan da tüm vatandaslari yaptigi örnek çalismaya davet etti. Baskan Arslan’in baslattigi dayanisma girisimi Edremitli vatandaslardan yogun ilgi ve destek gördü. 

Arslan konuyla ilgili yaptigi açiklamada: “Pandemi döneminde zor günler geçiren yerel esnafimizi desteklemek adina kentimizdeki çiçekçi esnafimizdan satin aldigimiz çiçekleri, büyük bir mücadele vererek görevlerini ifa eden saglik çalisanlarimiza takdim ettik. Dayanisma, birlik ve beraberlik bu kadim topraklarinda yüzyillardir hamurunda olan bir duygudur. Bu duyguyu ve umudu hep birlikte örgütlemeye devam edecegiz. Sevgi günümüz kutlu olsun” dedi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —