SEVVAL SAM VE TEV GÖNÜLLÜLERI EGITIME DESTEK KOROSU IZMIRLILERLE BULUSUYOR

SEVVAL SAM VE TEV GÖNÜLLÜLERI EGITIME DESTEK KOROSU IZMIRLILERLE BULUSUYOR

Türkiye'nin en güçlü sivil toplum kuruluslarindan Türk Egitim Vakfi'nin(TEV) 55. kurulus yildönümü için düzenlenecek konserde ünlü sanatçi Sevval Sam sahne aliyor. TEV Izmir Subesinin ev sahipliginde 22 Haziran'da Izmir Çesme Açikhava Tiyatros


Maddi imkâni kisitli gençlere firsat esitligi saglayan Türk Egitim Vakfi 55. Yasini, Kurulus yildönümü için düzenlenecek büyük bir konserle kutluyor. 55. yila özel, Türk Egitim Vakfi yararina düzenlenen konserde Türkiye’nin sevilen seslerinden Sevval Sam sahne alacak ve dillerden düsmeyen sarkilarini TEV için okuyacak. 22 Haziran’da Izmir Çesme Açikhava Tiyatrosu’nda yapilacak konserde Sevval Sam’a TEV Gönüllüleri Egitime Destek Korosu da eslik edecek. 

Konserle ilgili bilgi veren TEV Izmir Sube Baskani Gülnur Soybayraktar, TEV'in yarim asirdir devam eden egitim seferberliginde Izmir'in önemli bir yeri oldugunu belirterek "Türk Egitim Vakfi olarak daha gidecek çok yolumuz, desteklenecek çok gencimiz oldugunu biliyoruz. Bizleri yalniz birakmayan Sevval Sam, Siren Ertan ve TEV Egitime Destek Korosu basta olmak üzere tüm destekçilerimize en içten tesekkürlerimi iletiyorum. 55.yil dilegimiz daha fazla gencimizi hayallerine kavusturmak. Bu amaçla vakfimizin 55. Kurulus yildönümüne özel bagislariyla yanimizda olan Folkart, Luna Elektrik, Norm Holding, Betoya Prefabrik, M. Cem Özdemir, Axa Sigorta A.S., Sarigözoglu A.S., Dokay, Seyrek Boru gibi Izmir’in önde gelen firmalarina ve is insanlarina tesekkür ediyoruz. Gelin hep birlikte gençlerimizin hayatlarina dokunurken kendi hayatlarimiza da anlam katalim. 22 Haziran’da Çesme Açikhava Tiyatrosu’nda gerçeklesecek bu muhtesem geceye tüm egitim sevdalilarini bekliyoruz” dedi.

Organizasyonu üstlenen Vigor Event konser ve bilet satislarindan elde ettigi gelirin büyük bir kismini TEV’e bagislayacak. Konserin biletleri Biletix’te satisa çikarildi. TEV’e destegini sunan Biletix de bilet satislarindan aldigi komisyonu minimumda tutacagini duyurdu.