SIFIR GÖÇÜ ILE GENÇLERIN MUTLU YASADIGI SEKLIK'E BÜYÜK HIZMET

Bergama-Seklik'e sulama baraji Sifir göçü ve genç nüfus yogunlugu ile tüm Türkiye'ye örnek olan Bergama'nin kirsal mahallesi Seklik'te yapimina baslanan sulama baraji ilçede sevinçle karsilandi. Baraj insaatini yerinde inceleyen Belediye B

Güncel 28.03.2021 18:27:58 0
SIFIR GÖÇÜ ILE GENÇLERIN MUTLU YASADIGI SEKLIK
MAHALLE MUHTARINDAN DEVLET BÜYÜKLERI VE BASKAN KOSTU'YA TESEKKÜR 

Yapim startinin verilmesi ardindan incelemelerde bulunmak üzere Belediye Baskan Yardimcisi Askin Uyar ile birlikte Seklik'e giden Baskan Hakan Kostu, mahalle sakinleri tarafindan karsilandi. Baskan Kostu'ya girisimleri için tesekkür eden Muhtar Özgür Almaç, "Bu baraja çok ihtiyacimiz vardi. Mahallemde Allah'a sükür hiç göç olmuyor. Gençlerimiz tarim ve hayvancilik ile geçimlerini saglamaya devam ediyor. Evlenen yuvasini kuran gençlerimiz burada kalmaya devam ediyor. Barajin tamamlanmasi tarimda verim artisi ve ürün çesitliligi gençlerimizin gelirlerinin artmasini saglayacak. Bu barajin yapilmasi için emek harcayan Belediye Baskanimiz Sayin Hakan Kostu ve devlet büyüklerimizin her birisine tesekkür ediyorum" dedi. 

BASKAN KOSTU'DAN CUMHURBASKANI ERDOGAN VE TARIM ORMAN BAKANI PAKDEMIRLI'YE TESEKKÜR 

Yapimi baslayan barajin bölge için önemine dikkat çeken Baskan Kostu, "Cumhurbaskanimiz sayin Recep Tayyip Erdogan basta olmak üzere, Tarim ve Orman Bakanimiz sayin Bekir Pakdemirli ve DSI bürokratlarimizin her birisine ayri ayri tesekkür ediyorum. Cumhurbaskanimiz sayin Recep Tayyip Erdogan ve Bakanimiz sayin Bekir Pakdemirli gerek Selinos Antik Kanal Restorasyon ve Islah Projemize, ilçemize deger katacak her bir projemize gerekse Bakirçay bölgemizdeki tarim ve orman projelerinin her birisine çok büyük önem veriyorlar. Kendilerine bizlere vermis olduklari destek için tesekkür ediyorum. Yapimi baslayan barajimiz tamamlaninca, Seklik Mahallemizde 1.500 dönüm arazinin suya kavusacak olmasinin sevincini yasiyoruz" dedi. 



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °