Tarih: 24.05.2021 12:09

'Sigortacilik Haftasi' Kutlu Olsun

Facebook Twitter Linked-in

Baskan Kocamanoglu söyle dedi; Sektörümüzün en dinamik ve vefakâr emekçileri olan Acente dostlarimizin Sigortacilik haftasini kutlariz.

 Iste o kutlama mesaji;

 Sayin Meslektaslarimiz;

                   Her yil Mayis ayi sonunda kutladigimiz Sigortacilik haftasi, bu yil tüm Dünya ve Ülkemizi' de etkiyen Pandemi nedeni ile üzülerek söylemek isteriz ki haftamizi coskulu, görkemli ve hep birlikte kutlamak en büyük temennimizdi, bu yil özelinde kalmasini ve önemli düsüncemizin saglik oldugunu belirtmek isteriz.

                 Sektörümüzün en dinamik ve vefakâr emekçileri olan Acente dostlarimizin Sigortacilik haftasini kutlariz.

                Tüm çabalari sektörünün büyümesi, gelismesi ve sayginlik kazanmasini düsünen Acentelerin sagladigi istihdam ile Ülke ekonomisine de pozitif bir katki saglamaktadir, bu katkilar sürekli ve istikrarli bir sekilde devam etmektedir.

                Biz Acenteler sektörün dagitim kanallari arasinda en önemlisi olarak, sigorta bilincinin arttirilmasi risk yönetimi ve tüketici güveninin artmasi adina çok emek vermekteyiz, bu olumlu katkilarimiz sektöre yeni sigortalilarin girisini arttirarak sektörle bütünlesmeyi saglamaktadir.

               Dernegimiz olarak Acentelik meslegimizi önemli bir konuma getirme hedefimiz, siz degerli üyelerimizin elbirligi ve güç birligi ile olacaktir, bu zorlu günlerde siz degerli Meslektaslarimizdan öneri ve desteklerinizi bekliyor, öncelikle Saglikli, huzurlu ve bol kazançlar temenni ediyoruz.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —