Simpsonlar yine bildi! Bu kehanet de tuttu

Yakin gelecekteki olaylari tahmin etmesiyle gündeme damgasini vuran Simpsonlar dizisi, geçmiste Beyrut'taki patlamanin benzerinin yayinlanmasiyla ve koronavirüs salgininin bir benzerini tahmin etmesiyle gündeme bomba gibi düsmüstü. ABD'de seçim so

Magazin 12.02.2021 14:04:09 0
Simpsonlar yine bildi! Bu kehanet de tuttu

Dünyaca ünlü çizgi dizi Simpsons, tutan tahmin ve öngörüleriyle dünyayi sarsmaya devam ediyor. Efsane çizgi dizi Simpsons'in hayranlari, ikonik çizgi dizinin yeni bir öngörüsünü fark edince sosyal medya çalkalandi.

1989'dan beri yayinda olan ve 2007 yilinda da sinema filmi olarak izleyicilerinin karsisina çikan Simpsons, gezegeni kasip kavuran koronavirüs salgini da dahil olmak üzere bir dizi ürkütücü tahmin yapti.

Küresel olaylari onlarca yil önce öngörebilmesiyle dünyayi hayrete düsüren Simpsonlar dizisi, yine sasirtici bir kehanetiyle gündem yaratti. Bir sosyal medya kullanicisi, dizinin 12. sezonun "The Computer Wore Menace Shoes" adli bölümünde yer alan sahneyi fark etti.

Bu sahne, Rusya'daki bir asi merkezinin insanlari koronavirüs asisi yaptirmak için ücretsiz dondurmayla tesvikte bulundugu planin yakin zamanda yayimlanan haberini öngörmüs gibi.

Twitter'da LonelyGoomba takma adini kullanan bir kisi, Rusya'da asi olanlara dondurma ikram edilmesiyle, internet blog'u yazarak ünlü olan Homer Simpson'in, kendisine siringalarla dolu bir kase dondurma verildigi sahnenin benzerlik tasidigini fark ederek paylasimda bulundu.

"Simpsonlar bir kez daha gelecegi tahmin etti" diye yazan LonelyGoomba'nin bu tweet'i on binlerce kez paylasildi ve pek çok yorum aldi. Baska bir Twitter kullanicisi, "Bunu yapmayi nasil sürdürüyorlar? Bu bir tesadüf mü ya da yazarlarin zaman makineleri mi var, ne halt karistiriliyor?" diye yazdi.

Bir diger Twitter kullanicisi ise, "The Computer Wore Menace Shoes" adini tasiyan bölümün kötü olmasina ragmen basarili bir öngörüde bulunduguna dikkat çekerken "Simdiye kadarki en kötü bölümlerden biri dogru bir tahminde bulundu" ifadelerini kullandi.(mynet)





Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °